Przypomnienie tematu

adamos212 Proletariat

0
26.01.2006, 12:32    Pytanie
jakieś 30 tematów temu zamieściłem temat o tytule " strony z dodatkami " i dotąd nkt mi nie odpowiedział na pytanie a troche czasu już mninelo !!! Chodziło o strony z dodatkami !!! Jeśli nie znacie innych stron takich jak sortitoutsi to prosze mi powiedzieć że nie ma innych stron !!! Bo ja nie wiem czy wam się poprostu nie chce pisać adresów i m acie mnie gdzieś czy nie znacie innych stron !!! Prosze o odpowiedzi !

piter20 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.01.2006 15:20    #1
http://www.fmreh(...)?view=13 tu jest pare ciekawych dodatków:)

Post pomocny

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.01.2006 14:50    #2
Wkrótce zasypiemy Was autorskimi dodatkami. Będzie się działo... :)

Post pomocny

Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.