Otóz mój problem tyczy się chyba pewnego niedopracowania SI- otóż skonczyłem sezon w moim Celticu no i chciałem rozejrzeć się za jakimiś dobrymi juniorami, aby wyłapać to co najlepsze no i na wolnym transferze znalazłem 16-letniego szkockiego bramkarze Kevin Shaw. Ucieszony jego wspaniałymi atrybutami zaproponowałem mu kontrakt, a tydzień póxniej otrzymałem wiadomośc, że go odrzuca. Postanowiłem spróbowac jeszcze raz, a tu patrze i za pare dni przychodzi informacja, ze odchodzi na piłkarską emeryture Co z tym zrobić, można na to jakimś sposobem zaradzić, żeby jednak nie konczył? (rzadko zdarzają się aż tak dobrzy juniorzy )
Pierwszy raz mi się to zdarza, bo nigdy wcześniej nie sięgałem po piłkarzy z wolnego transferu, więc prosze mi napisac czemu tak jest i dać jakieś porady jak ominąc (może jakos zaproponowac odrazu kontrakt po pojawieniu się takiego pomoże)
Pierwszy raz mi się to zdarza, bo nigdy wcześniej nie sięgałem po piłkarzy z wolnego transferu, więc prosze mi napisac czemu tak jest i dać jakieś porady jak ominąc (może jakos zaproponowac odrazu kontrakt po pojawieniu się takiego pomoże)
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 30.07.2008, 22:12
Najnowsze posty