Mam problem z treningiem Tuga. Ściągnąłem go i atrybuty zamiast magicznie rosnąć, niemagicznie spadają i to bardzooo. Zacząłem stosować go przed sezonem zamiast treningu kondycyjnego i cały czas go stosuje( większość z was mówiła,że trening kondycyjny nie jest potrzebny). Niestety okazało się, że moi piłkarze byli fatalnie przygotowani kondycyjnie. Na szczęście po jakimś czasie im to przeszło a trening Tuga, jak sprawdzałem w opcji ,pomagał ( chociaż jak wchodziłem w profil piłkarzy to atrybuty im się nie podnosiły. Mam teraz w grze listopad i atrybuty zaczęły spadać i to nie lekko tylko tak jakby zawodnicy wogóle nie trenowali. Przełożyło się to na wyniki meczów, bo od kiedy zaczęły im spadać atrybuty mam wielki problem z wygraniem meczu. (obecnie 4 spotkania bez zwycięstwa)- od razu mówie,że rozmowy motywacyjne przeprowadzam dobrze, bo sprawdzałem po reakcji na rozmowy z mediami i podczas meczu . Tu rodzą się moje pytania: Czy mam kontynuować grę z treningiem Tuga? Czy takie słabe wyniki treningu wynikają ze złego przygotowania przed sezonem.
Mam jeszcze jeden problem. Kupiłem sobie bramkarza Pawła Nerka( atrybuty bramkarskie wyglądają ładnie, tak samo u drugiego bramkarza Macieja Budki). Asystent wycenie ich umiejętnośc na tylko 4 gwiazdki i zgodzę się z nim bo bronią ostatnio fatalnie (chociaż Nerka czasami miał przejawy geniuszu i potrafił przez kilka meczy zgarniać oceny po 8,9). Chciałem kupić nowych bramkarzy ale atrybuty mają o wiele słabsze od Pawła Nerka i Budki( chociaż asystent ocenia ich umiejętność na lepszą od moich bramkarzy). Tu mam pytanie jakie atrybuty liczą się w przypadku bramkarza? Ja zawsze biorę takie: chwytanie,gra na przedpolu,gra w powietrzu,1na1,komunikacja,refleks,wyjścia do piłki,skoczność, siła.
Macie 2 linki z profilami tych piłkarzy( przy okazji możecie zobaczyć jak im atrybuty spadają)
Mam jeszcze jeden problem. Kupiłem sobie bramkarza Pawła Nerka( atrybuty bramkarskie wyglądają ładnie, tak samo u drugiego bramkarza Macieja Budki). Asystent wycenie ich umiejętnośc na tylko 4 gwiazdki i zgodzę się z nim bo bronią ostatnio fatalnie (chociaż Nerka czasami miał przejawy geniuszu i potrafił przez kilka meczy zgarniać oceny po 8,9). Chciałem kupić nowych bramkarzy ale atrybuty mają o wiele słabsze od Pawła Nerka i Budki( chociaż asystent ocenia ich umiejętność na lepszą od moich bramkarzy). Tu mam pytanie jakie atrybuty liczą się w przypadku bramkarza? Ja zawsze biorę takie: chwytanie,gra na przedpolu,gra w powietrzu,1na1,komunikacja,refleks,wyjścia do piłki,skoczność, siła.
Macie 2 linki z profilami tych piłkarzy( przy okazji możecie zobaczyć jak im atrybuty spadają)
Najnowsze posty