Strona

Edytor - Co mam dalej robić? Proszę, pomóżcie! :/

hadaszyszek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.08.2008, 22:43    Pytanie
Otóż tak. Jakieś 4 dni temu kupiłem se FM'a 2008. Zainstalowałem Patcha 8.0.2. na płycie dodatkowej. Gram se, gram... zajefajna gra. Dobra, ok. Ale 3 dni, przeszedłem jeden sezon na pierwszym miejscu i pomyślałem sobie o drużynie marzeń (gram Barceloną). Ale raczej mi się jej stworzyć nie uda. Ściągnąć Cecha, Kakę, Rooney'a, Ramosa - wszystkich jest nierealne. Dlatego skorzystałem sobie z edytora. Na początku mi jakiś błąd wyskoczył, dobra, trudno, nie edytuję. Potem znowu się wkurzyłem, i ściągnąłem MSVCP71.dll - bibliotekę z neta. Śmiga. Po angielsku. Się załamię. Dobra, trochę znam. Wyedytowałem wszystko, zapisałem bazę danych. Jako, że to moje drugie edytowanie w życiu gry (nigdy sobie nie ułatwiałem w grach), to proszę o pomoc. (pierwsze to z Fifą Managerem, ale tamten edytor był 100x prostrzy) Zapisałem bazę i co dalej? Nie mam pojęcia co potem zrobić. Pomóżcie, proszę... :/

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.08.2008, 22:45

hadaszyszek Partyzant

0
09.08.2008 20:33    #50
Czy ja mówię o Sims'ach? FifaM, ma dużo zalet, jak fantastyczne mecze 3d wg mnie.
A, że jest to bardziej nastawione na zabawę, a nie na symulator - to zupełnie inna sprawa. Nie możesz chyba nie dostrzec tej bezsensowności w FM'ie co do kontraktów, bo po co mieć kasę, powiedz mi, skoro nic z nią nie można robić? Hmm? W FifaM masz strasznie dużo możliwości wydania swojej własnej kasy, tu nie masz nic. Ale wolę symulatory, wolę FM'a. Mówię tylko, jaka byłaby wg mnie obecnych czasów najlepsza gra.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
09.08.2008 23:22    #51
Wolałbym, żeby twórcy dopracowali błędy w grze, poprawili silnik, nawet dodali nowe ligi i urozmaicili rozgrywkę dodając nowe opcje dotyczące prowadzenia klubu, niż to jakie auto sobie kupię czy którą dupę wyrwę. Mogę nic nie zarabiać i mi to wisi, bo i tak do niczego mi to nie jest potrzebne :] .

Ed. Aaaa i lepiej jest nic nie zarabiać bo przynajmniej pieniądze w klubie zostają, zarząd jest zadowolony a ja to już nie mówię ;D :)))

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.08.2008 o godz. 23:23

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution