Problem z Finansami

Mazur Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.08.2008, 10:41    Pytanie
Witam problem mój wygląda tak gram sobie Feyenoordem i moja kasa klubowa sie kurczy na płace nie wydaje za dużo jedynie najlepszy napadzior dostaje 40.000 większość pieniędzy wciąga mi szkółka . Pytanie brzmi jak podreperować budżet ? czy mam wpływ na podniesienie cent biletów itp , nie chce pozbywać się zawodników żeby łatać dziurę w budżecie a dzien kibica wszyskiego nie rozwiązuje

SeiDi Młody aktywista

0
08.08.2008 10:52    #1
na ceny biletów nie masz wpływu od tego jest zarząd, możesz organizować mecze towarzyskie ze światową czołówką, sprzedawaj też wszystkich niepotrzebnych zawodników

jaramaniak Przodownik pracy

0
08.08.2008 10:56    #2
bądź, podreperuj sobie finanse FMM. Mnie takie coś nie kręci ale może Ciebie akurat :)
De profundis clamavi ad te, Domine

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.08.2008 10:57    #3
Bądź poproś zarząd o rozbudowę stadionu *ale to dopiero po 1 sezonie i po sukcesach z klubem*, staraj się zwiększyć atrakcyjność zespołu wygrywając z najlepszymi. Dzięki temu na stadiony będą przychodzić tłumy co za tym idzie multum kasy. No i wygrywaj puchary, w ligach europejskich staraj się dojść jak najwyżej (za każdą fazę dostajesz więcej kasy) no i jeszcze prawa telewizyjne ale jak wyżej napisałem twój klub musi być b. atrakcyjny (i nie chodzi o wygląd zboki;p)
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Mazur Partyzant

0
08.08.2008 10:57    #4
eeee wole raczej wysprzedawać pół kadry dzięki :)

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.08.2008 10:59    #5
Nie ma za co ;) Możesz też oszukać (czego nie polecam) w sposób taki ze tworzysz nowego menadżera np w Barcelonie bądź Realu bądź innym gigantycznym klubie wysłać ofertę za jakiegoś juniora (40 milionów funtów) i już masz kasę ale nie polecam ;d
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

hadaszyszek Partyzant

0
08.08.2008 11:19    #6
Morszczuk, takie coś jest trochę głupie, jeżeli ma się obok sto razy szbyszy sposób i o wiele lepszy - FMM. Ja sobie gram, kiedyś grałem 3 sezony Barceloną, ale z wszystkimi wygrywałem, to potem, żeby sobie uatrakcyjnić rozgrywkę, wziąłem sobie FMM'a, fajny jest. Ale jak nie chcesz oszukiwać, to sprzedaj kadrę...

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.08.2008 13:54    #7
Może ściągnąłeś kilku piłkarzy za dużo i to w dodatku w ratach dlatego jest jeszcze bardziej widoczna strata na koncie.
Po pierwsze spróbuj podpisać nowe kontrakty ze starymi (28-30lat) piłkarzami oczywiście na niższą kwotę, ale musisz uważać by nie dawać im za podpis nic albo bardzo mało.
Zawsze możesz zwolnić piłkarzy, lub sztab szkoleniowy (zmniejszyć ilość fizio i scoutów, bo trenerzy się jednak przydają)
Dobrym sposobem jest ściąganie piłkarzy na prawie bosmana - potem zawsze można ich sprzedać, ale to raczej plany długo terminowe.
Lub przeczekać ten okres i nic nie robić i pod koniec dostaniesz kasę za któreś tam miejsce w lidze i inne nagrody

krystian1101 Partyzant

0
08.08.2008 21:47    #8
[quote=Morszczuk]Nie ma za co ;) Możesz też oszukać (czego nie polecam) w sposób taki ze tworzysz nowego menadżera np w Barcelonie bądź Realu bądź innym gigantycznym klubie wysłać ofertę za jakiegoś juniora (40 milionów funtów) i już masz kasę ale nie polecam ;d[/quote]

Najlepiej w Chelsea Abramowicz nie skapi kasy ;p

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution