Brak funduszy na transfery

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.08.2008, 23:30    Pytanie
Gram wraz z kilkoma kolegami w FMa 2008 bez żadnych patchów przez sieć. Pierwszy sezon przebiegł bez najmniejszych problemów, jednak w trakcie okienka transferowego przed drugim zauważyliśmy iż od zarządu nie dostaliśmy... pieniędzy na transfery. Wszystkim przyszła informacja jakie są wymagania dotyczące ich drużyn oraz jaki budżet dostaną. Mimo to podanych kwot nie dostaliśmy.

A było z czego, po zwycięstwie w lidze i występie w finale LM tymczasowo prowadzona przeze mnie Barcelona uplasowała się na pierwszym miejscu listy bogaczy, a zarząd był zachwycony stanem klubowego konta. Zdecydowali się przekazać mi 66M funtów na transfery i 1,9M funtów na pensje. Mimo to zostałem z kwotą 2,5M funtów, które zostały mi z poprzedniego sezonu. Upomniałem się dwukrotnie do zarządu prosząc o dodatkowe fundusze na transfery, ci jednak stwierdzili iż dotychczasowe wydatki się nie zwróciły.

Podobny problem ma jeszcze moja trójka kolegów grająca Realem, Sevillą oraz Valencią. Uniemożliwia nam to zakup upatrzonych piłkarzy co z kolei przeszkadza w całej grze. Jeśli ktoś miał podobny problem lub/i wie jak dostać swoje pieniądze to byłbym wdzięczny za odpowiedzi. Mam nadzieję, że istnieje jakiś sposób poza rozpoczęciem gry od nowa.

Brazzo Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
28.08.2008 23:35    #1
Nie ma rady. Jeśli prośby nie skutkują to nic nie poradzisz. Są 4 wyjścia:
1) Pogodzić się z tym
2) użyć FMM, choć to oszustwo
3) Sprzedaj kogoś niepotrzebnego (patrz: rezerwy klubowe)
4) Zaczęcie gry od nowa

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.08.2008 o godz. 23:36

Użytkownik uznał post za pomocny

CR7 Partyzant

0
29.08.2008 12:59    #2
Według mnie przyczyną jest podstawowa baza danych (8.0.0). Mialem tak samo jak grałem Ajaxem. Zainstalowałem 8.0.2 i wszystko gra. Będziecie musieli chyba przenieść sie na 8.0.2 :)

Użytkownik uznał post za pomocny

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

0
29.08.2008 14:16    #3
Lub możesz przenieść kasę z budżetu płacowego na budżet transferowy innego racjonalnego wyjścia z tej patowej sytuacji nie widzę

0
29.08.2008 14:24    #4
Budżet modyfikowałem w tę stronę już w pierwszym okienku, teraz już nie mogę. Dzięki za rady, jakoś sobie poradzimy.

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

0
29.08.2008 16:00    #5
Spróbuj posprzedawać zawodników którzy nie grają , poproś zarząd o dodatkową kasę na transfery...

0
29.08.2008 16:13    #6
Napisałem już, iż zarząd odrzuca prośby. Temat może być zamknięty, ponieważ dostałem odpowiedź na pytanie: błędu nie można naprawić, trzeba zacząć grać jeszcze raz i liczyć na to żeby błąd się nie powtórzył, albo zainstalować patcha. Jak sobie radzić w tej sytuacji wiem i takie rady są mi kompletnie bezużyteczne. Temat może przyciągnąć dużo 'chcących pomóc', którzy powtarzają odpowiedzi licząc na punkty...

miqś Partyzant

0
29.08.2008 18:55    #7
Ja tak miałem na 8.0.2, przez dwa sezony w Widzewie nie dostawałem obiecanej, w przedsezonowych założeniach, kwoty. Naszczęście mogłem dostać duże pieniądze za zawodników i to mi pomogło.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution