Zawodnik nieuprawniony do gry.

krolik123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.09.2008, 19:29    Pytanie
siobjalem neidawno heerenveen i mam problem. afonso alves jest neiuprawniony do gry zarowno w sparingach jak i w lidze mimo ze go do neij zglaszalem. zadnej kary nie ma a w terminarzu w okienku gdzie pisze kto nei zagra z nasteonym przeciwnikiem psize ze alves jest nieuprawniony do gry. co mam zrobic?

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

0
19.09.2008 22:49    #10
[quote=glosik1]http://www.cmrev.com/sufler/komentarze/11864,FM-Modifier-2_25.html
link do fmm
i pisz po ludzku ... albo używaj firefoxa a potem edytuj bo ledwo można zrozumieć co piszesz, co z resztą już ci wyżej pisali ...[/quote]

po raz kolejny powiem :
GŁOSIK CZYTAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!

krolik123 Partyzant

0
20.09.2008 10:26    #11
baaardzo wam dziekuje za pomoc. w 1 poscie owszem jest zle napsiane ale sei bardzo spieszylem i nie zdazylem sprawdzic jak napisalem. ale w kolejnych bylo juz w miare ok a jesli przekrecilem 1 czy 2 litery to chyba nie jestescie tacy glupi zeby sie nei domyslic co napsialem. to jak wiecie co nei jest tak z tym alvesem czy nie????

rafee Młody aktywista

0
20.09.2008 10:28    #12
może jest zawieszony?
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

krolik123 Partyzant

0
20.09.2008 12:14    #13
wlasnie tego nie wiem. w jego profilu nei pisze o zadnej karze lub dyskwalifikacji. ale nei mzoe tez grac w pucharze uefa no i lidze. wiec pewnei jakas kara. poczekam jescze troche jak nei przejdzie m uta kara to... go sprzedam :D

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.09.2008 13:23    #14
[quote=krolik123]wlasnie tego nie wiem. w jego profilu nei pisze o zadnej karze lub dyskwalifikacji. ale nei mzoe tez grac w pucharze uefa no i lidze. wiec pewnei jakas kara. poczekam jescze troche jak nei przejdzie m uta kara to... go sprzedam :D[/quote]

nawet jak jest zawieszony to można zmienic to w fmm

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
20.09.2008 14:52    #15
Do autora:
Po pierwsze pisz na spokojnie tak aby w spokoju dało się przeczytać pytanie... Po drugie był już temat dotyczący tego piłkarza.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.