zawodnik zostaje prezesem klubu

bossjas Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.09.2008, 11:56    Pytanie
Zauwazyliscie kiedys taka sytuacje? Co trzeba zrobic by zawodnik zostal tym prezesem, bo na moim screenie widac ze to mozliwe?

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.09.2008 19:54    #10
[quote=szczepek]ja gram na 8.0.2 i juz kilku takich pilkarzy poszlo na emeryture i zostaje prezesem klubu ;PP ale nie wiadomo jakiego xD wiec to chyba nie bug i zadna latka ;P PS. A Franz Beckenbauer ?? tez byl pilkarzem i zostal prezesem Bayernu ;P[/quote]

dla mnie to pod żadnym względem nie jest bug, ale jocobb coś się młodzieży czepia..

nera1989 Młody aktywista

0
20.09.2008 21:24    #11
u mnie kiedyś Tomasz Kłos został prezesem ŁKS a Zdzisław Leszczyński członkiem zarządu:) i również uważam ze bug to to nie jest

bajkopisarz Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.09.2008 21:29    #12
moim zdanie wszystko sobie wyjaśniliśmy i temat praktycznie jest do zamknięcia....

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.