Bundesliga - terminarz

mahdi Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
0
06.10.2008, 08:48    Pytanie
Prośba o rozwiązanie problemu adresowana do doświadczonych graczy specjalizujących się w Bundeslidze!
Otóż ostatnio - po wielu sezonach gry West Hamem - postanowiłem się nieco odstresować i "wziąłem" Bayern. Jakież było moje zdziwienie gdy 9 września 2007 (oficjalny termin UEFA na gry reprezentacji narodowych - eliminacje EURO 2008) zaplanowano kolejkę Bundesligi! A u mnie w drużynie 12 ludzi zdolnych do gry! Reszta "na kadrze". Mecz był z Hansą Rostock, więc udało się wymęczyć 0-0. Jednak 14 października 2007 sytuacja identyczna! Znów kolejka bundesligi w terminie UEFA a do tego mecz z Borussią Dortmund! Tym razem jednak nie miałem już nawet 11 piłkarzy zdolnych do gry - chyba że wystawiłbym w polu Rensinga:-) albo "szaraki" czego nie robię z zasady.
Moje pytanie brzmi - czy to sytuacja normalna? Ja - przez wiele sezonów w lidze angielskiej nigdy z czymś takim się nie spotkałem... Pamiętam też, że w jednej z poprzednich wersji gry była możliwość zwrócenia się do krajowej federacj z prośbą o
przełożenie spotkania. Czy teraz takie coś jest też możliwe? Będę wdzięczny gdyby ktoś potrafił pomóc. Pozdrawiam.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.10.2008 14:55    #1
[quote=mahdi]Prośba o rozwiązanie problemu adresowana do doświadczonych graczy specjalizujących się w Bundeslidze!
Otóż ostatnio - po wielu sezonach gry West Hamem - postanowiłem się nieco odstresować i "wziąłem" Bayern. Jakież było moje zdziwienie gdy 9 września 2007 (oficjalny termin UEFA na gry reprezentacji narodowych - eliminacje EURO 2008) zaplanowano kolejkę Bundesligi! A u mnie w drużynie 12 ludzi zdolnych do gry! Reszta "na kadrze". Mecz był z Hansą Rostock, więc udało się wymęczyć 0-0. Jednak 14 października 2007 sytuacja identyczna! Znów kolejka bundesligi w terminie UEFA a do tego mecz z Borussią Dortmund! Tym razem jednak nie miałem już nawet 11 piłkarzy zdolnych do gry - chyba że wystawiłbym w polu Rensinga:-) albo "szaraki" czego nie robię z zasady.
Moje pytanie brzmi - czy to sytuacja normalna? Ja - przez wiele sezonów w lidze angielskiej nigdy z czymś takim się nie spotkałem... Pamiętam też, że w jednej z poprzednich wersji gry była możliwość zwrócenia się do krajowej federacj z prośbą o przełożenie spotkania. Czy teraz takie coś jest też możliwe? Będę wdzięczny gdyby ktoś potrafił pomóc. Pozdrawiam. [/quote]
to nie jest normalne najprawdopodobniej gra nie wzięła pod uwagę tych eliminacji
niedawno miałem podobną sytuacje w pucharze finlandii

od kilku wersji cma/fma nie ma opcji prośby o przełożenie meczu

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 06.10.2008 o godz. 14:56

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
06.10.2008 15:01    #2
Miałem dziś sporo czasu i... sam odkryłem DLACZEGO (gram na 8.0.2). Otóż odkryłem, że w edytorze w COMPETITION przy "German League" nie było zaznaczone "Europe"!!!Gdy się zaznaczy "Europe" to terminarz automatycznie jest OK!Temat do zamknięcia, dzięki za uwagę.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.