Prawo serii

niemamocnych Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.10.2008, 20:15    Pytanie
zdarza mi się coś takiego że gram dobrze mi idzie wygrywam powiecmy 10-15 meczów i nagre gram z kim kolwiek słabeusz,leprzy,równy mi i... przgrywam dla próby wczytałem jeszcze raz i... znowu drugi i znowu to samo i tak na próbe kilka razy i zdarzyło mi się to nie pierwszy raz czy to jest bug czy moje błędy??i jeszcze jedno czym różni się rozgrywjący i odgrywający i zawodnika z jakimi atrybutami/na jakiej pozycji najlepiej ustawić na rozgrywającego a którego na odgrywającego i czy ustawiać ich kilku czy jednego??

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Ekspert
0
21.10.2008 20:33    #1
Zawsze tak jest, często zależy to od motywacji zawodników, ich morale i takich tam. Kiedy będziesz miał taką cieższą serię daj sobie jakieś dwa sparingi ze swoimi juniorami. Wbicie 8 bramek w meczu na pewno podniesie morale całego zespołu i dużo łatwiej będzie sprostać prawdziwym drużyną.

Użytkownik uznał post za pomocny

Abodekwele Partyzant

0
21.10.2008 20:37    #2
Po prostu Twoi obrońcy to Leony Kakaowce i tyle

niemamocnych Partyzant

0
21.10.2008 20:42    #3
ok dzieki teraz prosze o odpowiedź na drugie pytanie :-)

Kash Przodownik pracy

0
21.10.2008 20:43    #4
Jeśli FM będzie chciał żebyś przegrał to i tak przegrasz :) Staraj się zmieniać taktykę pod rywala i nie graj zbyt długo na tej samej taktyce . Możliwe że przegrywałeś ciągle ten sam mecz, gdyż twoja taktyka nie była odpowiednia pod rywala. Akurat trafił Ci się zespół grający inaczej i twoja niezawodna taktyka pod ten zespół nie była już dobra. Rozgrywający rozdziela piłki pomiędzy zespół, a odgrywający przyjmuje np. długie piłki i odgrywa do wbiegających kolegów. Najlepiej odgrywającego jako napastnika, a rozgrywającego PŚ. Odgrywający może być wysoki i grający dobrze głową, skoczny, rozgrywający najlepiej wysoki atrybut podań :) To by było na tyle;)

Użytkownik uznał post za pomocny

Abodekwele Partyzant

0
21.10.2008 20:43    #5
Odpowiedź na te drugie pytanie:

Cegły do nóg i do Odry

fbd Młody aktywista

0
21.10.2008 20:49    #6
Abodekwele jeśli nie chcesz pomóc to nie zabieraj głosu. Rozgrywający PŚ odgrywający najlepiej chyba wysoki napastnik
The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

M8_PL Sumienie Narodu

0
21.10.2008 20:50    #7
Odpowiedź na pytanie jest w instrukcji. Radzę się zapoznać.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Rdeq Żołnierz frontu ideologicznego

0
21.10.2008 20:52    #8
Rozgrywający to ktoś taki jak Roger w reprze. Na niego idą piłki, on podaje innym. Zazywaczaj ma najwięcej podań. Najczęściej jest to pomocnik (często ofensywny), który ma dobre atrybuty podania, gry z pierwszej piłki i takie tam.

Odgrywający to taki Brożek w Wiśle. Do niego są kierowane głównie podania w okolicy pola karnego przeciwnika. Możesz wybrać czy podanie ma być na dobieg (jeśli odgrywający jest szybki), czy na głowę (jeśłi dobrze gra głową) czy do nogi (zapewne drybling). Najczęściej napsatnik.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.