wypozyczenia

elpueblo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.11.2008, 18:01    Pytanie
siemka czy ktos wie moze czy w tej grze istnieje opcja zeby zawodnikowi przekazac za chce sie go wypozyczyc? zeby ktos mnie nie zrozumial zle chodzi mi o to ze mam dobrego mlodego gracza w 1 sklad sie nie lapie w juniorach sie marnuje rezerw nie mam i teraz sedno chce go wypozyczyc a on to odrzuca i pytanie czy jest jakas mozliwosc przekazania mu ze chce go miec w druzynie ale gdy sie ogra w innym klubie a pozniej wroci do mnie

elpueblo Partyzant

0
07.11.2008 22:26    #20
w lidze wloskiej np rezerwy nie rozgrywaja meczy jak jest w hiszpanii a sparingow caly czas nie mam czasu im organizowac i tak za duzo czasu spedzam na grze a co mowiac rezerwami sie zajmowac

Frost Młody aktywista

0
08.11.2008 00:03    #21
No to nie wiem co zrobić w takiej sytuacji. Chociaż(lampka nad głowąxD) skoro piszesz że nie łapie ci się w juniorach to weś spróbuj z opcją że ustalasz tam skład i nastawiasz żeby takim grali. Gdzieś mi się taka mozliwośc przewinęła... może w opcjach drużyny? Menedżer>nazwa zespołu>nazwa zespołu: ustawienia> i tam masz zespół rezerw 'używaj aktualnej taktyki', ale o chyba chodzi o ustawienie... jedynym wyjściem bd żebys prowadził juniorów i go wystawiał. Innej mozliwości chyba nie ma lecz to jest bardzo czasochłonne.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.11.2008 o godz. 00:03

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.