Pytanko

krzycho250 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.11.2008, 15:25    Pytanie
To mój pierwszy post na tej stronie, więc prosze o wyrozumiałośc.
1. W pon. mam zamiar zakupic FM i tu pojawia się pytanie czy jak demo śmiga mi bez problemów, to w pełnej wersji też wszystko będzie ok??
Chodzi mi o to, że czytałem jak wiele osób ma problemy z odpaleniem nowego FM itp.
2. Czy jak wyjdzie nowy patch, to będe musiał zaczynac od nowa karierę czy wszystkie bugi zostaną poprawione a ja dalej będe mógl cieszyc się sukcesami ??

batata Przodownik pracy

0
23.11.2008 15:29    #1
1 Jeśli z demem nie miałeś problemów, to pełna wersja też będzie trybić
2 Tak, zostaną poprawione
Na przyszłość-Nazywaj tematy bardziej szczegółowo. Takich pytanek może być 15861... :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.11.2008 o godz. 15:31

Użytkownik uznał post za pomocny

Bunkier Młody aktywista

0
23.11.2008 15:30    #2
AD1. Jesli demo smigało to pełna wersja też będzie działala (ja mam wrazenie ze nawet dziala szybciej niz demo).
AD2. Nie będziesz musial zaczynac nowej kariery, bugi beda naprawione. Tylko baza danych czyli transfery itd beda nie uaktualnione w Twojej grze (o ile będą jakies uaktualnienia).

Troche sie zakrecilem ale mam nadzieje ze zrozumiesz;]

Pozdrawiam;D

Użytkownik uznał post za pomocny

krzycho250 Partyzant

0
23.11.2008 15:40    #3
Dzięki za pomoc :), temat do zamknięcia.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.