Kilka problemow

Tirith Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.11.2008, 12:44    Pytanie
Witam.

Mam 3 problemy z FM 09. Postanowilem je zapisac w jednym poscie i mam nadzieje ze dobrze zrobilem.

1. Problem polega na tym ze gra po 5-6 meczach zaczyna sie lekko przycinac. Po 8-9 juz prawie grac sie nie da. (Mowa o meczu zarowno w 3D jak i 2D). Pomaga restart komputera. Oczywiscie sprawdzaelm czy cos nie zamula systemu ale wszystko jest powylaczane. To samo bylo w wersji demo i jest w wersji pelnej z Patchem. Sprzet mam dosc dobry gry typu Fallaut 3 chodza plynnie.

2. Drugi problem polega na tym ze gra sie nie uruchamia na moim drugim koputerze, na laptopie dokladnie. Blad ma zwiazek z DX3D. Na laptopie jest slaba karta graficzna cos z seri Intel ale bez oblsugi DX3D. Tak wiec to pewnie tego wina ale chyab gra sie powinna odpalic a mecze bym ogladal w 2D.

3. Trzeci problem jest z gra przez siec. Ja tworze serwer. (IP zew, siec Aster) moj brat laczy sie ze mna przez IPlusa i wszystko jest OK. Natomiast moj kolega takze w sieci Aster juz sie ze mna polaczyc nie moze. Wpisuje moje IP i pokazuje sie pileczka czyli komputer mysli i nic dalej. Natomiast jak poszedlem do niego z Blueconnectem to wszystko jest ok. Wiem ze to bardziej wina sprzetu niz gry ale moze ktos mial cos podobnego i mi pomoze.

Dereds Przodownik pracy

0
24.11.2008 12:48    #1
1. Ja mam podobnie po kilku meczach, tez zaczyna mi przycinac, ale potem znowu chodzi płynnie. Być mzoe to jakis bug.
2. Byc może ta karta jest zasłaba nawet na 2D.

Tirith Partyzant

0
24.11.2008 12:53    #2
2. No ale w 08 to smigalem bez problemow.

michaeel Przodownik pracy

0
24.11.2008 12:54    #3
2. Ja również mam lapka, w którym karta jest zintegrowana i się nawet FM włączyć nie chce.

EDIT: Ja w 08 śmigam bez większych problemów, ale jak widać 09 to za wysokie progi dla naszych kompów.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 24.11.2008 o godz. 12:54

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.