Jak można zamienić lige w Edytorze

Besthopper Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.11.2008, 18:52    Pytanie
Chciałbym sie dowiedziec jak można zamienić lige w edytorze czyli spowodować że w menu wyboru lig zamiast ligi np. białoruskiej można było wybrać inną, nie istniejącą w grze lige.

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
24.11.2008 19:54    #1
Oj kolego. Odradzam Ci bawienie się w takie rzeczy. Zostaw to nam - update'rom. Tu jest kupa roboty:

Dodawanie nieistniejących drużyn
Piłkarzy
Podmienienie drużyn w każdej lidze (nawet tej najniższej)
Zamienienie nazw pucharów itp

oj długo by mówić....
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

sk1n3r Partyzant

0
24.11.2008 20:12    #2
Panowie ja mam inny problem
chciałem nieco namieszać w edytorze i nieco poprawiłem :D np. długość kontraktu i potenciał,troszke kasy,w poprzednich wersjach działało normalnie...
zapisalem nowe ustawienia, odpalam fm wybieram lige i ....
"Napotkano błąd i aplikacja zostanie zamknieta, plik z info został utworzony w : crash dumps" tego pliku niczym sie nie da otworzyc
Ktoś może wie jak rozwiązać ten problem ?????
Z góry dziękuje

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 24.11.2008 o godz. 20:23

Besthopper Partyzant

0
05.01.2009 18:48    #3
Moje pytanie nadal aktualne.
Chciałbym się dowiedzieć jak można zamienić ligi ale chodzi mi o to by na początku pokazywała się flaga danego kraju na bazie danych innego czyli jak to robią udpaderzy.
Słyszałem o jakiejś metodzie TLA, może mi ktoś to wytłumaczyć?
[quote=Morszczuk]Oj kolego. Odradzam Ci bawienie się w takie rzeczy. Zostaw to nam - update'rom. [/quote]
Chodzi mi tu o użytek własny może w przyszłości jak zakapuje w 100%, zaczne się bawić w takie rzeczy ;)
A póki co chciałbym żeby ktoś wytłumaczył mi metode TLA, z góry dziękuje.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.01.2009 o godz. 18:48

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
13.01.2009 16:30    #4
Niestety metoda TLA nie działa w FM2009, natomiast w 2008 polegała, na tym, ze zmieniałeś w edytorze trzyliterowy skrót jakiegos kraju(np. POL dla polski), na inny np. ITA dla Włoch. Przy czym najlepiej zmieniać tylko angielski skrót polski pozostawiając. Po tej zamianie musisz juz tylko zamienic druzyny, aby w każdej lidze była "odpowiednia ilość". Odpowiednia ilośc jest różna w zależności od lig.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

sebol007 Partyzant

0
13.01.2009 20:17    #5
sk1n3r.. moze cos sie wyklucza, cos co ustawiles. Ja mialem taki sam problem kiedy zaczalem ustawiac relacje z innymi klubami, anulowalem zle relacje Realowi Madryt z Valencia... ale zapomnialem to samo zrobic u Valencii i gra nie chciala odpalic.. przy wyborze mojej bazy danych.Poprawilem to i smigalo... wiec moze tu o cos takiego chodzi

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.