FM i STEAM

maciekd14 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.11.2008, 08:21    Pytanie
Czy jest jakis sposob zeby grac w nowego fma bez programu steam, czyli tak jak zwykle sie gralo.Niestety gra podczas instalacji nie stworzyla swoje folderu w start ani skrotow na pulpicie. Jak utworzylem skrot przez steam to nie ma ikonki :P

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.11.2008 14:52    #10
Scoth ;] Wiesz ile to się będzie ściągało ?!?!?!?! Dłużej niż normalnie ;] Wiem jak to bywało z update'ami do CS-a ; ] Potrafiły się 10 minut ściągać a nic się nie zmieniło ;d
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Scoth Partyzant

0
25.11.2008 15:04    #11
Patch 9.0.1 sciągnął mi sie w 5 min.Pozatym przynajmniej nie musz szukać nowego patcha.Coś mi sie zdaje że FM 2010 będzie dostępny tylko przez steam.

batata Przodownik pracy

0
25.11.2008 15:14    #12
[quote=Scoth]Patch 9.0.1 sciągnął mi sie w 5 min.Pozatym przynajmniej nie musz szukać nowego patcha.Coś mi sie zdaje że FM 2010 będzie dostępny tylko przez steam.[/quote]
A mi się wydaję, że nie... SI straciłoby wielu klientów, przecież nie każdy ma internet :)

kacpergawlo Żołnierz frontu ideologicznego

0
25.11.2008 17:01    #13
Po pierwsze steam w FM obecnie nie służy do tego by grać bez płyty, bo i tak można bez płyty. Jest to tylko coś co ma przygotować nas na przyszłe lata, gdy będzie można ściągać patche i inne dodatki za pomocą tego progrmau. A co do problemu to po prostu nie zaznaczasz opcji instalacja steam i instalujesz albo telfeonicznie, albo przez neta, ale nie przez steam. A co do problemu kolegi, który już instalował przez steam to jak Ci nie działa to możesz odinstalować i zainstalować już inaczej.

robal25 Partyzant

0
11.08.2009 23:12    #14
Jestem tu nowy wiec bede pisal zwiezle otoz gdy zalaczam Fm 09 przez steam wyskakuje mi napis YOUR TRIAL PEROID HAS EXPIRED prubowalem wiele razy wklepac cd key z okladki i nic ciagle to samo nie wiem prubwalem zalozyc nowe konto na steam i odinstalowalem FM09 ale to nic nie dalo dlaczego moj cd key powinnien byc ciagle ten sam naprwde nei mam pojecia jak to obejsc , gra jest 100 procent orginalna juz raz mam teraz niowe konto na steam i nie wiem czy jak bede musial kupowac nowa gre czy moge go uzywac ??? Dzieki za pomoc :)))

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.