[Aktywacja] Nieprawidłowy klucz

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.11.2008, 22:00    Pytanie
Od 3 dni próbuję aktywować FM-a 09 i nie udaje mi się. Kombinowałem z kodem, szczególnie z '0' i 'O', lecz nic to nie dało. Szukałem na suflerze podpowiedzi do mojego problemu, lecz takowej nie znalazłem. Przy instalacji wybrałem opcję drugą (nie STEAM). Gdzieś wyczytałem, że jakiś fix miał wyjść ze strony SI, w SoftAnchor jest napisane, że należy wejść na stronę SI, ale nic nie znalazłem. Wie ktoś może jak rozwiązać mój problem?

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.12.2008 12:11    #20
Dobra, kochani, koniec zabawy.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.