Real Time Editor

PabloBarca Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.12.2008, 16:53    Pytanie
Siema
Mam problem zwiazany z edytorem fmrte,o kotrym juz wczesnije pisalem (niestety dalej nie wiem czemu nie chec on dzialac) ale moje pytanie jest inne.. czy istnieja juz inne edytory czasu rzeczywistego do fm 09?? Chodzi mi konkretnie o funkcje wyleczenia pilkarzy z kontuzji bo wg mie jest ich o wiele za duzo oraz o mozliwosc zmienienia finansow klubu.. wiem ze to cheaterswto ale czasem poprostu mam ochote dokupic sobie ejdnego pilakrza a kasy brak.. prosze o pomoc

sepmati Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.12.2008 16:57    #1
najlepszym edytorem, który usuwa kontuzje to FM Modifier, lecz niestety wyszedł on dopiero w wersji chińskiej.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.12.2008 o godz. 16:57

Mos1ek Młody aktywista

0
14.12.2008 16:57    #2
PS: od tego roku najlepszym edytorem bedzie FMRTE w finalnej wersji bedzie milion wiecej funkcji niz w FMM ;p i szata graficzna duzo lepsza

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 14.12.2008 o godz. 16:59

PabloBarca Partyzant

0
14.12.2008 17:21    #3
tylko wlasnie nie wiem czemu ten FMRTE nie chce mi chodzic;/.... sciagnalem chyba najnowsza wersje potem sciagnalem net frameworka 3.5 i dalej nic;/nie wiem o co chodzi? to trzeba folder z tym FMRTE wsadzic gzdies do folderow fm'a czy cos?;/ bo juz nie mam pojecia o co z tym chodzi...

borzecki Partyzant

0
16.12.2008 11:18    #4
spoko mi tez nei chodzi rozpakowuje i wywala blad ze przestal dzialac;] lipa jakas;p

Wilimowski Partyzant

0
22.12.2008 03:06    #5
mam dokladnie ten sam problem,mysle ze moze to byc zwiazane z systemem,nie chce zgadywac ale pewnie jedziecie na smiesznej Viscie jak ja...do wersji 01 mialem edytora innefo FME czy cos takiego ale przestal dzialac do nowego patcha,moze ktos zna jakis inny??tylko nie ten wspomniany juz FMRTE

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.12.2008 08:10    #6
[quote=Wilimowski]mam dokladnie ten sam problem,mysle ze moze to byc zwiazane z systemem,nie chce zgadywac ale pewnie jedziecie na smiesznej Viscie jak ja...do wersji 01 mialem edytora innefo FME czy cos takiego ale przestal dzialac do nowego patcha,moze ktos zna jakis inny??tylko nie ten wspomniany juz FMRTE[/quote]

Ja mam XP-eka ;p I mi nie działa ;P
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

sefko1 Przodownik pracy

0
22.12.2008 09:14    #7
[quote=Wilimowski]mam dokladnie ten sam problem,mysle ze moze to byc zwiazane z systemem,nie chce zgadywac ale pewnie jedziecie na smiesznej Viscie jak ja...do wersji 01 mialem edytora innefo FME czy cos takiego ale przestal dzialac do nowego patcha,moze ktos zna jakis inny??tylko nie ten wspomniany juz FMRTE[/quote]

Vista nie ma tu nic do rzeczy. To działania programu niezbędny jest NetFramework 3.5Sp1, który jest taki sam zarówna dla XP jak i Visty. To że przestał Ci chodzić FMRTE po zainstalowaniu łaty to normalne. Musisz ściągnąć najnowszą wersję:
FMRTEv2.0.0226.rar
http://www.megau(...)FEW00GBX
Pozdrawiam.

sefko1 Przodownik pracy

0
23.12.2008 08:59    #8
Niestety muszę sprostować mojego poprzednie posta. Jeśli posiadasz Vistę i nie chcę Ci się uruchomić Genie Scout, FMRTE lub inny program, spróbuj to zrobić klikając prawym przyciskiem myszki na piku wykonywalnym i uruchom go w trybie administratora (czy jakkolwiek inaczej uruchamia się dany program w trybie administratora). Podobno wystarczy to tylko za pierwszym razem. Pozdrawiam.

monaas Partyzant

0
04.01.2009 13:38    #9
[quote=sefko1]Niestety muszę sprostować mojego poprzednie posta. Jeśli posiadasz Vistę i nie chcę Ci się uruchomić Genie Scout, FMRTE lub inny program, spróbuj to zrobić klikając prawym przyciskiem myszki na piku wykonywalnym i uruchom go w trybie administratora (czy jakkolwiek inaczej uruchamia się dany program w trybie administratora). Podobno wystarczy to tylko za pierwszym razem. Pozdrawiam.[/quote]Niestety, mam Vistę, i nic nie dało zainstalowanie NetFramework, ani uruchomienie jako administrator :-( .

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.