Witam. Mam poważny problem z grą Football Manager 2009, mianowicie kiedy włączam grę i po załadowaniu ma już wyskoczyć okno główne (rozpocznij grę itp) wyskakuje mi błąd o jakimś XML. Nie wiem o co chodzi, mam oryginalną grę zakupioną dzień po polskiej premierze w sklepie za 90złotych. Nie wiem o co chodzi i nie wiem jak mam poradzić sobie z tym problemem. Przeinstalowywałem grę już chyba 10 razy zarówno próbowałem instalować przez Steam jak i normalnie. Wszystkie pliki z FM przed ponownym zainstalowaniem dokładnie usunąłem, zostawiłem sobie na pulpicie tylko (jak widać na załączonym obrazku) kopię zapasową, facepacków, kitsów, logosów i save'ów. Za każdym razem kiedy przeinstalowywałem grę wyskakiwał ten sam błąd a gra się wyłączała. Mało tego.. w menadżerze zadań windows w uruchomionych procesach nadal miałem zaznaczone fm.exe a Steam pokazywał mi, że nadal gram w grę.. Nie wiem już zupełnie co mam robić, 2 tygodnie temu miałem formata a problemy z grą zaczęły się dziać dzień po tym jak osiągnąłem z moich Szachtarem Donieck mistrzostwo Ukrainy. Bardzo proszę o pomoc, z góry dzięki.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Najnowsze posty