Skin a problem z włączeniem gry

Wojownik Kulawe... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Skąd: Mazowiecka stolica paneli podłogowych. Już wiesz? Jak nie to sprawdź w góglach. Przystajesz na ten układ?
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.01.2009, 22:41    Pytanie
Siema, dotąd gra chodziła mi bez problemu, ale kiedy ściągnąłem z waszej stronki jakiegoś skina to przy uruchamianiu gry i wyświetleniu wszystkich reklam zamiast głównego menu zastaje czarne pole i widać tylko moją strzałkę. Instalowałem już Frameworka, aktuale do grafy i pousuwałem wszyściutkie foldery związane z FMem, a reinstalka też nic nie dała. Macie jakieś pomysły, bo nie wiem kompletnie co robić. Wczoraj gra mi śmigała a teraz nagle nic nie chce się wyświetlać.

Wojownik Kulawe... Partyzant

Grupa: Użytkownik
Skąd: Mazowiecka stolica paneli podłogowych. Już wiesz? Jak nie to sprawdź w góglach. Przystajesz na ten układ?
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.01.2009 21:28    #10
Na szczęście problem rozwiązany :). Jakby ktoś miał podobny problem to po usunięciu gry pokasowałem ukryte pliki pod tytułem "FM 09" tudzież ówdzie "Football Manager" (dużo było tych skurczybyków), a potem użyłem jeszcze Ccleanera, który pousuwał mi stare, niepotrzebne pliki, gdzie między innymi był jakiś element tej holernej skóry, która rozpierdzieliła mojąż grę. Dzięki, że staraliście się pomóc, bo przecież mogliście olać moją osobę i zostawić mnie samotnego tudzież płaczącego łzami turkusowej łżysz.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.