Data Editor

konradd1993 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.01.2009, 19:44    Pytanie
Witajcie

Po raz pierwszy chcę skorzystać z edytora. Na początek chciałbym zwiększyć sobie reputację, ale w ogóle nie wiem jak mam to uczynić. Dodam, że jest to FM 2008 a gram na ostatnim uaktualnieniu Fudiego i Messinho Final Fix.
Bardzo proszę o odpowiedzi.
Nie znalazłem takiego tematu a także szukałem w FAQ ale tam nie ma jak po kolei korzystać.

Tofu Młody aktywista

0
16.01.2009 16:22    #10
albo zobaczy czy masz FMM jako edytor dla Twojej gry
znajdź w opcjach wersję gry jakiej uzywasz i zaznacz ją w opcjach FMM. (dolny prawy róg są opcje FMM jesli dobrze pamiętam)

0
16.01.2009 18:05    #11
a jaką mam wybrać wersję, jeśli w wersjach do wyboru nie ma uaktualnienia Fudiego i Messinho, a ja gram na nim?

0
16.01.2009 21:34    #12
Czy ktoś wie jak mi pomóc?

Niestety nie działa mi edycja postów.

Revanji Partyzant

0
16.01.2009 22:36    #13
Po pierwsze (co pewnie już zrobiłeś ) jeżeli grasz na uaktualnieniu Fudiego i Messinho to zapewne masz zainstalowaną łątkę 8.0.2 , ściągasz więc tego http://www.cmrev(...)_25.html modifiera . Jak wyżej wspomniano uruchamiasz grę wczytujesz save'a ściągasz grę do paska lub nie jeżeli grasz w oknie;) teraz włączasz fm modifiera klikasz na load i robisz co trzeba . Prościej sie nie da :) pzdr.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.