Kolor atrybutów po raz -enty.

SowaA Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.03.2009, 15:17    Pytanie
Zdaję sobie sprawę, że tematy wiele razy były już poruszane na suflerze. Zdaję sobie również sprawę, że narażam się na "pomarańczkę" a nawet na "czerwień", ale muszę zadać to pytanie, bo mam z tym problem już długi czas. Chciałbym zmienić kolory wszystkich atrybutów na ten sam kolor. Tak aby (1), było takiego samego koloru jak np (20). Z góry dziękuję, jesli ktoś "ogarnięty" napiszę mi w dostepny sposób jak to uczynić. Pozdrawiam.

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
22.03.2009 15:18    #1
http://www.cmrev(...)_a_.html

tym programem

a przepraszam nie zauwazyłem, że chodzi o 08.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.03.2009 o godz. 15:38

batata Przodownik pracy

0
22.03.2009 15:19    #2
http://www.cmrev(...)ger.html
Główna strona, pierwszy news...

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
0
22.03.2009 15:29    #3
Jeśli chodzi o zmianę kolorów w FM-ie 2008, to należy poczekać na wersję tego programu do starszej wersji gry. Z tego co się orientuję, takowa jest w planach.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.03.2009 18:08    #4
C:Uzytkownik/Documents & Settings/ Moje Dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2008/Skins/Nazwa skina/settings/settings.xml

linia: profile players atribute(alibo jakoś tak)
Low
normall
Excelent

Tam masz kolory opisane parametrami Red Greeen Blue i tam możesz kombinować z liczbami.
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.