Jak mogę zrobić drużynę idealną?

renamentor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
28.03.2009, 17:45    Pytanie
Chodzi mi o to, że chciałem zrobić z Legi drużynę idealną. W FMRTE v1.0.05Final zmieniłem Legii reputacje na najwyższą, lidze polskiej tak samo. Kasy wszystkiego full.
Jednak przy próbie kupna jakiegoś nawet przeciętniaka z zachodu mówią mi że absolutnie tu nie przyjdzie bo to może źle wpłynąć na jego kariere kariere .
Co ja muszę jeszcze zmienić, żeby zawodnicy z chęcią tu przychodzili? Reputacja klubu jest, ligi też, kasa, wszystko co sie da ;p
Nie chce piłkarzy dodawać edytorem, wolałbym ich kupić.

Snpr9 Partyzant

0
28.03.2009 20:56    #20
Żeby do 1k posta dobić. Pisowni nie będę się czepiał, bo jednak słowniki kłamią. I bez emocji, bo nie zaśniesz, a rano na F1 wstać "czeba". (Martwię się o Ciebie, doceń to).

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.03.2009 o godz. 20:57

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
28.03.2009 20:58    #21
[quote=Snpr9]Tym samym Głosik podważył zasadność innych postów, a nikt nic złego na myśli nie miał. [/quote]
Ja sobie zdaje z tego sprawę, ale to już się kwalifikowało jako Off Topic ;) [no i prawdą, jest że generalnie mój post również za wiele do tematu nie wnosił]

[quote=Snpr9] Poza tym renamentor nie odpowiedział czy ktoś już mu pomógł, i tym samym może okazać się, że ta dyskusja nadal powinna być rozwijana w pierwotnym kierunku. .[/quote]
owszem to prawda, jednak późniejsze posty [np podanie 11-stek] z pytaniem autora tematu miały niewiele wspólnego, jeżeli by o to poprosił nie widziałbym w tym nic złego...

[quote=Snpr9] Zatem do meritum panowie albo zamykamy temat, bo nie ma sensu robić z suflera czatu.[/quote]
I tutaj w pełni się zgadzam

i żeby nie było mój pierwszy post był no offence pragnąłem jedynie zasygnalizowac iż dyskusja zmierza w złym kierunku...kwalifikowała by się bardziej na jakieś forum niż sufler, gdzie przecież jedynie pomagamy rozwiązywac problemy graczy :]

EOT

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 28.03.2009 o godz. 21:03

Snpr9 Partyzant

0
28.03.2009 21:01    #22
Sto pro szacunku dla Ciebie. (Teoretycznie off top, ale nie chcę doprowadzić do animozji ;] ).

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.03.2009 o godz. 21:02

Henry14 Partyzant

0
28.03.2009 21:44    #23
Może być drużyna idealna na papierze.

---------------------Boruc-------------------
Wasilewski------Materazzi-----Dudka----Golanski
-------------------------------------------------------
C. Ronaldo-----------Beckham----------------Krzynowek
---------------------Dod Santos--------------------
-------------Crouch------------Rasiak----

to jest 11 "best: piłkarzy szczególnie Ronaldo ;p za Boruca Barthez tez sie nadaje ;p

A jeden z nich zapewne w wywiadzie powiedział by:
No staramy sie cały czas do przodu przegrywamy 4:0 ale cały czas do przodu no i ogólnie staramy sie ......
Trawe to nawet palimy a nie gryziemy ... ;p

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 28.03.2009 o godz. 21:51

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.