Autobiografie

krolik123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
05.04.2009, 14:17    Pytanie
Witam !
Zdaję sobie sprawę, że ten temat ma mało wspólnego z grą Football Manager 09 i licze sie z nieprzychylnymi komentarzami, ale mam też nadzieję na rozwiazanie mojego problemu. Otóż często słychac o tym, że jakiś znany piłkarz czy trener wydaje swoją autobiografie. Bardzo bym chciał poczytac książki takich osobowości jak np sir Alexa Fergusona, Jose Mourinho, Roy'a Keane'a czy też wielu innych osob.Więc moje ptanie brzmi tak : gdzie moge kupic takowe książki ( rzecz jasna po polsku ) lub też je sciagnąc?? Jedyne znane mi źródło to torrenty.org ale tam są jedynie aotubiografie Jerzego Dudka, Wojciecha Kowalczyka i Lance'a Amstronga.
Chodzi mi o strony internetowe, jakies aukcje, nie wiem cokolwiek. Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek informacje.
pozdrawiam !

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
0
05.04.2009 14:21    #1
http://www.sportbook.pl
Tu jest trochę, ale też niezbyt wiele
Ponawiam prośbę, może nie o torrenty lecz księgarnie, gdzie można dostać takie ciekawe rzeczy

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
05.04.2009 14:28    #2
Też chciałbym poczytać sobie takie biografię, bo mam tylko Zbyszka Bońka :(

Grzelo Partyzant

Grupa: Ekspert
0
05.04.2009 14:34    #3
Przykro mi, ale to naprawdę nie jest temat na Sufler. Zapraszam na forum - www.forumcm.net.
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

kuab Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.04.2009 14:35    #4
Ludzie, co to ma do FM-a? O takie rzeczy to na jakimś forum piłkarskim. Tym bardziej, że nie masz żadnego problemu z FM. Już nie mówię o tym, że chcesz te autobiografie ściągać z torrentów...

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.