Jak dobić przeciwnika?

gauka Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.04.2009, 12:52    Pytanie
Mam pytanie, jak ustawić taktykę żeby dobić rywala mam tu na względzie sytuacje typu prowadzę 1:0 i rywal dostaje czerwoną kartkę, co mam zrobić żeby go doje..ać na maksa...

Ma ktoś taki sposób, bądź jest w posiadaniu takiej taktyki, maksymalnie ofensywnej!

michaeel Przodownik pracy

0
11.04.2009 13:08    #1
Wystarczy jedna kontra przeciwnika i Cię niema. Lepiej się zastanowić w takiej sytuacji dwa razy. Jeśli jednak Ci na tym zależy to wystarczy zastosować nastawienie hiperofensywne, tempo na maksa i zminimalizuj całkowicie grę na czas. Możesz również dać do przodu jakiegoś zawodnika. Nie polecam jednak takiego czegoś, sam się już niejednokrotnie na tym przejechałem.

gauka Partyzant

0
11.04.2009 13:30    #2
Ustawiłem hiperofensywę, odbiór agresywny, obrona na całym boisku i gre na czas na minimum... i z 1:0 zrobiło się 9:0 z realem valladolid..

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.