Zwisy podczas meczu w 3D

Bunio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.04.2009, 00:10    Pytanie
Witam,

Mam dosc dziwny problem z FM09. Otoz zawiesza mi sie caly komp podczas meczów (i tylko podczas meczów, objawia sie to tym, ze najpierw na chwile gasnie obraz, a po chwili wisi caly komp lub od razu caly komp sie wiesza i jedyne wyjscie to reset), czasami dzieje sie tak juz przy pierwszym meczu, czasami przy drugim, najdalej w trzecim.

Dzieje sie tak od czasu formatu i reinstalki systemu (takze FMa). Wczesniej FM nigdy sie nie zawieszal, nigdy. Najpierw myslalem ze to najnowsza wersja Directx sprawia problem, wiec zainstalowalem tę z plyty FMa, nic to nie dalo. nastepnie zainstalowalem starsze stery do karty graficznej (na najnowszych zwieszalo), ale tez bez efektow. Reinstalka FMa i tez nic. Nie mam pojecia co wiecej moge zrobic, jakies pomysly?

Karta grafiki to radeon x1950. Windows XP SP3. FM oczywiscie oryginalny wiec to nie wina zadnych crackow itp.

Z gory dzieki za pomoc.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
13.04.2009 11:26    #1
Ewidentnie wina sterowników jeśli wiesza się na 3D, lecz skoro mówisz, że zmiana sterowników nie pomogła to być może spowodowane jest to jakimś błędem systemowym...

Bunio Partyzant

0
14.04.2009 14:02    #2
tylko jakim? system jest swiezy - po formacie.

13adi13 Partyzant

0
14.04.2009 19:25    #3
sprubuj zmienić rozdzielczość, albo zagraj od nowa , zrob np. mala baza i liga i zobacz czy tak samo bedzie

maciekigood Młody aktywista

0
14.04.2009 19:55    #4
A grasz na patchu??? U mnie było tak samo jak grałem na samej podstawie(bez dodatków i patchy). Po zainstalowaniu bodajże 9.2.0 wszystko było już dobrze. Komp przestał sie wieszać podczas gry i teraz jest super. ;p

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.