Współwłaścicielstwo

niemamocnych Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.04.2009, 12:11    Pytanie
Mam małe pytanie na jakiej zasadzie działa współwłaścicielstwo piłkarza. Chcę kupić gracza z Włoch którego właścicielem są dwa kluby i moje pytanie brzmi czy muszę złożyć ofertę obu klubą i one muszą ją zatwierdzić czy starczy zgoda jednego?

Dawidek Młody aktywista

0
22.04.2009 12:13    #1
Musisz zaoferować oferty obu klubą i oba muszą się zgodzić(jeżeli chcesz mieć zawodnika na własność). Jak chcesz zostać współwłaścicielem zawodnika zaoferuj ofertę tylko jednemu klubowi(działa tylko wtedy kiedy prowadzisz włoski klub).
Pozdro

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.04.2009 o godz. 12:14

niemamocnych Partyzant

0
22.04.2009 13:38    #2
co wtedy jak ja jestem z polskiej ligi (Wisła) a właściciele to Torino i Ascoli złożyłem ofertę Torino i nie ma opcji złożyć Ascoli. Jeszcze jedna sprawa czy ściągnięcie znanych graczy zwiększy reputacje klubu?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.04.2009 o godz. 13:40

devil11 Przodownik pracy

0
22.04.2009 13:55    #3
Ściągnięcie znanych graczy raczej nie zwiększa reputacji klubu,ale może znacząco zwiększyć twoje dochody ze sprzedaży koszulek. Musi być taka opcja,by złożyć ofertę Ascoli. Jeżeli jej teraz nie ma to może będzie,kiedy Torino zaakceptuje Twoją ofertę za tego zawodnika,ale moim zdaniem ta opcja powinna być już teraz.

Edit: przed chwilą sprawdziłem i wygląda to tak jakbym oferty za piłkarzy,którzy są własnością dwóch klubów można składać tylko w czasie okna tranfserowego. Masz teraz otwarte okno transferowe,czy próbuesz sprowadzić tego zawdonika wcześniej?

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 22.04.2009 o godz. 13:59

Kecaj1603 Młody aktywista

0
22.04.2009 18:04    #4
musisz zapłacić obu klubom za zawodnkia innej opcji nie ma. Raczej nie zwiększy to reputacji klubu no chba że kupiłbys messiego albo ronaldo a że to niemożliwe więc nie ściągniecie znanego zawodnika wpływa tylko na zwiększenie dochodów za sprzedarz koszulek

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution