Did not find font resource.

Besthopper Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.04.2009, 19:44    Pytanie
Od razu muszę dodać że szukałem długo w wyszukiwarce czegoś co mogłoby mi pomóc i mimo to że takich tematu jest od groma to nigdzie nie znalazłem pomocy.
Mimo kilkukrotnego odinstalowania i instalowania nadal jak klikam na ikonke FM, cały ekran staje się czarny.
W folderze nie ma żadnych grafik ponieważ powywalałem wszystko.
Wcześniej pojawiał mi się oto taki napis, teraz przestał - nic juz sie nie pojawia.
Próbowałem sciagac czcionke Vera (slyszalem ze to jej brak jest zrodlem problemu) lecz kiedy chce ja zaladowac, wyskakuje mi blad.
Co mam robić?

jaroo25 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.04.2009 20:39    #1
mi coś takiego raz wyskoczyło, po pięciu minutach klikania OK przestało wyskakiwać i gra działała dobrze ;)
"Chodzi o to żeby strzelić jedną bramkę więcej od przeciwnika "

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.