Witam , chcialbym sie poradzic w jednej sprawie. Mianowicie chodzi o problemy podczas meczu w FMie 2008. Wszystko zaczeło sie od 5 sezony gry Koroną Kielce, i ciagnie sie teraz juz w kazdej nowej grze obojetnie czy zaczynam Barcelona czy jakimś 5-ligowym angielskim klubem. A wszystko podczas meczu wyglada nastepujaca : zaczyna sie too normalnie analiza meczowa, rozmowa motywacyjna, instr. dot. rywali. wszystko ok . Poczatek meczu idealnie przychodzi czas bledu czasami od 20 min czasami od 60 wszystko zalezy od humoru gry. Blad objawuje sie w nastepujacy sposob. Gram, gram 1:0 dla mnie jestem przy piłce pokazuje mi boisko Stachowiak (moj zawodnik) przy pilce a tu nagle komentarz " GOOL!! LEGIA !!! GOOOL!!" "Chinyama zdobywa swoja 15 bramke w sezonie" i na tablicy ukazuje sie wynik 1:1 . Skad ten gol?? Moi przy pilce a Chinyama gola strzela... Inny objaw jest taki ze nie pokazuje boiska i pisze ze np Lechia mi strzelila gola a wynik sie nie zmienia tak jak by bramka byla nie uznana. Rowniez czesto zdarza sie ze np na boisku widze jak pilke z pod bramki wykopuje Asprogenous a komentarz ze Fidziukiewicz (moj napastnik) oddaje niecelny strzal glowa gdzie w tym meczu on ani razu nie zagral pilki glowa ( bo nie bylo dosrodkowania do niego ) a wiec komentarze sa niezgodne z prawda... Prosze o pomoc psuje to klimat gry kompletnie... Niewiem mam kilka watpliwosci czy to moze byc przez to ze nasciagalem troche dodatkow mianowicie full logo packow , kitspacki z czolowych lig. Probowalem reinstalowac gre nie pomoglo, zrobilem nawet formata rowniez nie pomoglo ( przy czym caly czas gram na tych dodatkach logo i kitsy) . Prosze o pomoc jesli sie da z góry dzieki.
Najnowsze posty