Tylko pierwsza i druga liga

maillo7303304 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.05.2009, 08:05    Pytanie
Witam
Mam taki problem... Wybrałem ligę hiszpańską, następnie zaznaczyłem, że tylko pierwsza i druga liga. Obecnie prowadzę Zaragozę i mam takie pytanie... czy jeśli ja będę zagrożony spadkiem do III ligi to co się stanie??
I drugie od razu;] Czy jeśli zostanę w lidze, czyli nie awansuje to zespoły które powinny spaść z owej drugiej ligi zostaną czy będą zamienione na jakieś losowe?
Z góry dzięki za odp :)

radzik27 Młody aktywista

0
14.05.2009 08:45    #1
Zespoły, które zajęły miejsca spadkowe spadają jak w rzeczywistości, zamiast nich wchodzą losowo z niższych lig, nawet jeśli nie miałeś ich zaznaczonych. A przy spadku pewnie cię wyrzucą, choć nigdy nie miałem takiej sytuacji.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.05.2009 14:50    #2
Sprecyzuje troche odpowiedz na twoje pytanie,

a)jezeli spadniesz to Ciebie poprostu zwolnia, zazwyczaj dzieje sie tak w 99%

b) co do tych spadkowiczow to dzieje sie tak, ze oczywiscie te druzyny, ktore zakonczyly lige na miejscach spadkowych spadaja z ligi, a na ich miejsce wchodza druzyny z tzw. "non league", ktore maja najwieksza reputacje np. w polskiej lidze "zawsze" do 1 ligi(starej drugiej) awansuje Pogoń Szczecin po 1 sezonie, poniewaz ma najwieksza reputacje z druzyn "nieligowych", a wynosi ona 2250 na latce 9.0.3 na uaktualnieniu Rewolucji.

fudi Przodownik pracy

0
14.05.2009 14:57    #3
co do 1. Tak jest w 100 % przypadków, zawsze zwalniają jak spadniesz.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.