Brak fizjoterapeuty a kontuzje...

SlimShady7 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.06.2009, 22:42    Pytanie
Chciałbym się podzielić sytuacją która mnie spotkała podczas gry i dowiedzieć się czy jest możliwość, że może to być bug.

Moim zespołem AFC Telford rozpoczęłem 3 sezon gry. Chęć jak najszybszego awansu tak mnie pochłonęła, że poprzednie 2 sezony grałem bez fizioterapeuty w sztabie (wiem głupie :P). Zauważyłem to dopiero dzisiaj i natychmiast sprowadziłem odpowiedniego człowieka. W tym momencie zaczyna się mój problem, po przyjściu "fachowca", kości moich piłkarzy stały się dziwnie kruche. W dwa tygodnie zdążyłem zliczyć około 10 kontuzji !!! Sęk w tym że przez poprzednie 2 sezony nie mając człowieka odpowiedzialnego za fizjoterapię, średnia kontuzji wypadała o dziwo 1-2 na miesiąc. Mam głupie uczucie że mój nowy lekarzyk próbuje nadrobić te 2 stracone lata... Na pewno nie mogę nazwać tego zbiegiem okoliczności ponieważ moje nieszczęście rozpoczęlo sie w dniu przyjęcia tego o to Pana.

Pewnie nikt nie spotkał się z podobną sytuacją, bo naprawdę ciężko jest normalnie zapomnieć o fizjoterapeucie... Jak myślicie bug ???

Daję screena z moim aktualnym składem
http://img35(...)gsxe.png

EDIT: Przepraszam za wielkość screena ale popieprzyłem rozdzielczość przy wysyłaniu :P

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.06.2009, 22:45

Forza Grande Milan !!!

Kecaj1603 Młody aktywista

0
05.06.2009 00:39    #1
chyba to bug bo ciężko mi to inaczej wyjaśnić z regułu brak fizjoterapeutów powoduje kontuzje. Być może problem tkwi w tym ze ten fizjoterapeuta ma słabe umiejętności i dlatego zawodnicy doznają kontuzji

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.06.2009 08:26    #2
A może fIzjoaterapeuta kibicuje największemu rywalowi Twojej drużyny i pomaga im w kontuzjach ;). A tak na serio to na 99% jest BUG.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.06.2009 o godz. 08:26

snatch Partyzant

0
05.06.2009 09:55    #3
Możliwe jest również, że jest to wyjątkowo kiepski fizjoterapeuta więc zastanów się nad zatrudnieniem lepszego lub przywróć poprzedni stan rzeczy - no physio, no cry :)

Vision Partyzant

0
05.06.2009 21:41    #4
Ja mam podobną sytuację w FM08, z tym że nie zatrudniałem terapeuty, bo odpowiedni się nie zgłaszał, a gdy przyjąłem pana z fizjoterapią na 15 to nagle zaczęły się kontuzje. Może nie tak częste jak u autora, ale jednak.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution