FM się nie włącza

rondel Ekspert

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
09.06.2009, 16:14    Pytanie
Dziś jak zwykle chciałem włączyć FM-a, kliknąłem więc na ikonkę gry, jednak dalej nic się nie działo. Zobaczyłem na procesy i fm.exe tam widnieje, lecz w żaden sposób nie da się go zakończyć, nawet uruchomić komputera bądź wylogować użytkownika się nie da, pozostaje tylko reset. Spróbowałem włączyć grę na innym użytkowniku i za pierwszy razem się udało, jednak następne próby kończyły się jak na początku. Po zainstalowaniu go na nowo znów się udało tylko za pierwszym razem, po instalacji ponownej (na innym dysku) ani razu się nie udało.
Pilnie proszę o pomoc.
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
09.06.2009 16:22    #1
Może spróbuj wywalić folder Sports Interactive zarówno z moich (Twoich) dokumentów (zapisane stany gry sobie przekopiuj), jak i z C:/Documents and Settings/Użytkownik/Dane aplikacji. Przeczyść też rejestr (start - uruchom - wpisujesz: regedit - wyszukujesz Football Manager - delete).

rondel Ekspert

0
09.06.2009 17:25    #2
Zrobiłem to, co kazałeś i zainstalowałem jeszcze raz FM-a i działa. Dzięki Seju, gdybyś nie był w rządzie dostałbyś punkt :)
"Człowiek nie ustępowałby aniołom i nie podlegałby śmierci, gdyby nie słabość wątłej jego woli"

E.A.P. (1809-1849)

rondel Ekspert

0
10.06.2009 00:08    #3
Mam teraz inny problem. Po ponownym zainstalowaniu gra ładuje się tylko do tego momentu:

http://pl.ti(...)&s=5

E.A.P. (1809-1849)

Szobinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
10.06.2009 00:38    #4
trudno określić, co może być przyczyną aczkolwiek jedynym pewnym i sprawdzonym sposobem jest format :) jeżeli przedtem działało, to po formacie i ponownej instalacji gry nie ma bata aby nie ruszyło. Tylko pamiętaj abyś najpierw dokonał "dezaktywacjii" gry przez internet aby odzyskać jedną licencję :)
'Por Que?No Entiendo Por Que'

rondel Ekspert

0
10.06.2009 00:50    #5
Save nie wczytywał się chyba przez brak patcha, na którym grałem. Zpatchowałem więc, ale znów FM się nie chce włączyć. Odinstalowałem, ściągnąłem na nowo patcha i wciąż bez rezultatów.

E.A.P. (1809-1849)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.