Transfery

0
10.06.2009, 00:22    Pytanie
Mam pytanie czemu jak oferuję np. za Kakę 65 mln to Milan odrzuca ofertę i chce więcej? Jakoś w realnym życiu Perez kupił go za 62 mln...

Druga sprawa jest taka, że gdy oferuję za jakiegoś zawodnika 29.5 mln to klub żąda dużo wyższej oferty, a gdy wczytam grę i zaoferuję za niego tylko o 0,5 mln więcej klub się zgadza... Tak jest np. w przypadku Phillipa Lahma.

Kolejna sprawa jest taka, że gdy oferuję za jakiegoś piłkarza dajmy na to 50 mln to klub się zgadza. A gdy do oferty dorzucę jakiegoś zawodnika (próbowałem słabego jak i mocnego w stylu Cristano Ronaldo) to klub zawsze ofertę odrzuca, bądź negocjuje wyższą ofertę. Wydaje mi się, że gra w ogóle nie bierze pod uwagę zawodników dawanych pod wymianę - nie ocenia ich wartości nominalnej, ani umiejętności...

To bugi czy normalne? Jak temu zaradzić. Proszę o pomoc.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.06.2009, 00:27

menu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.06.2009 10:44    #1
ciezko powiedziec transfer za wymiana i doplata rzadko dochodzi do skutku tylko i wylacznie jezeli klub jest zainteresowany zawodnikiem na wymiane

Palimpsest Młody aktywista

0
10.06.2009 10:59    #2
[quote=Haqer]
To bugi czy normalne? Jak temu zaradzić. Proszę o pomoc.[/quote]

To całkiem normalne, FM nie jest aż tak realistyczny, to że Perez kupił Kake za 62M nie znaczy, że w FM też sprzedadzą go za porównywalną cenę(Kaka w FM-ie jest zdaje się o wiele droższy), zdaje się, że da się sprawdzić cenę odejścia zawodnika jakimś edytorem, ale nie wiem jak bo nie korzystałem.
@

Szobinho Młody aktywista

0
10.06.2009 11:27    #3
dokładnie. FM Genie Scout i możesz sobie posprawdzać za ile dany zawodnik odejdzie ;))
'Por Que?No Entiendo Por Que'

devil11 Przodownik pracy

0
10.06.2009 11:46    #4
[quote=Szobinho]dokładnie. FM Genie Scout i możesz sobie posprawdzać za ile dany zawodnik odejdzie ;))[/quote]
Genie scout bardzo często przekłamuje w kwesti ceny zawodnika. W tej kwesti znacznie lepiej wygląda mod, który pokazuje cene zawodnika http://www.cmrev(...)ika.html
Co do wymiany zawodników to w fm-ie jest to normalne, że kluby odrzucają takie oferty.Moim zdaniem jest to lekko niedopracowane, ale cóż zrobić. Kluby zgadzają sie tylko wtedy, gdy wcześniej były nim zainteresowane lub też czasami, gdy poszukują zawodnika na tą właśnie pozycje, na której gra oferowany zawodnik.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.