Motywacja

kakinho1992 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.06.2009, 13:17    Pytanie
Ja mam taki problemy gram już 5 sezon Barcą i dlaczego w większości meczów po kilku piłkarzy ma zawsze w motywacji, że gra nerwowo? Co zrobić, żeby to zniwelować?

bioly Żołnierz frontu ideologicznego

0
14.06.2009 13:34    #1
Zmień sposób rozmowy motywacyjnej na bardziej wylajtowaną.;)
Nie wywieraj za każdym razem presji wyniku na piłkarzach, nie mów zbyt często że oczekujesz zwycięstwa itd. Staraj się ich motywować mówiąc że mogą spokojnie wygrać, żeby się cieszyli meczem, grali na luzie, czy też dla kibiców.
Taki sposób motywacji powinien okazać się lepszy i skuteczniejszy.
pozdro.

Użytkownik uznał post za pomocny

jako7523 Partyzant

0
14.06.2009 13:35    #2
Nie wiem czy Ci to pomoże, ale przeczytaj o teoriach motywacyjnych na CFM
http://www.centr(...)jne.html

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.06.2009 o godz. 13:37

menu Partyzant

0
14.06.2009 22:56    #3
Zmień sposób rozmowy motywacyjnej na bardziej wylajtowaną.;)
Nie wywieraj za każdym razem presji wyniku na piłkarzach, nie mów zbyt często że oczekujesz zwycięstwa itd. Staraj się ich motywować mówiąc że mogą spokojnie wygrać, żeby się cieszyli meczem, grali na luzie, czy też dla kibiców.
Taki sposób motywacji powinien okazać się lepszy i skuteczniejszy.
pozdro.Zgadzam sie w 100%

hidalgo4 Młody aktywista

0
15.06.2009 08:32    #4
moja osobista propozycja znajdz sobie asystenta z motywacja wysoka i klikaj czasem co on tam daje aby zobaczyc, tez gran FCB i z ciekawosci klikam czasem sie zgadzam czasem nie, ale to tez daje jakies wskazowki..... dosc czesto po tylu sezonach nie mowie nic sami wiedza co maja grac. spr rekacje na rozm motywacyjne u asys tam jest duuuuzo info kto na co reaguje i jak

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.