Problem z sortowaniem piłkarzy

ciesiel Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.06.2009, 11:58    Pytanie
Witam,
Mam pewien mały, aczkolwiek denerwujący problem. Gdy przed meczem przychodzi mi ustawić skład, piłkarze nie są posortowani tak, jak być powinni. Mogę ich oczywiście ustawić według pozycji, czy wyboru, ale, jak widać http://img19(...)dhfd.png , można ich posortować tylko według jednego kryterium. Chciałbym, aby wyglądało to tak, jak w taktyce (oraz tak, jak było na początku w taktyce przedmeczowej) http://img10(...)rjkh.png , czyli sortowane według wyboru, ale także według nazwiska i pozycji (ciemniejsze trójkąciki). Problem nie byłby tak męczący, gdyby nie fakt, że pojawia się to we wszystkich zapisanych grach, a także w każdej nowo rozpoczętej rozgrywce.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.06.2009, 11:59

Fatih Terim Partyzant

0
18.06.2009 19:39    #1
Nie za bardzo rozumiem, dlatego nie wiem czy o to Ci chodzi ale żeby tak było jak na 2 screenie musisz przycisnąć tą ikonke z napisem Pozycja i ustawi się zacząwszy od bramkarzy do napastników ;-) Ja tak robię, a potem mi się nie zmienia.

ciesiel Partyzant

0
18.06.2009 22:02    #2
Tak, tylko że jak ustawię według pozycji, to podczas wybierania nie są ustawieni według wyboru, tak jak to jest w taktyce. Nie wiem jak rozwiązać ten problem, chyba zostanie tak, jak jest, bo widzę, że nikt nie zna odpowiedzi;)

Delle_Alpi Partyzant

0
18.06.2009 22:59    #3
Niewiem czy o to chodzi ale spróbuj na górze nacisnąć na POZYCJA wtedy ci posortuje wg. pozycji.

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
18.06.2009 23:00    #4
Tyle, że F. T. już to napisał.

Osobiście sam użeram się z tym w Fm08 ;/

dooomiiin Młody aktywista

0
19.06.2009 09:22    #5
Też mam taki problem. Ja robię tak: przed meczem klikam na ekran drużyny i stamtąd wybieram zakładkę 'taktyka'. No i wtedy są posortowani tak jak byś chciał. Tyle, że trzeba tak robić przed każdym meczem niestety;p
by dooomiiin

biniu5152 Partyzant

0
19.06.2009 17:27    #6
Podpisuje się pod problemem tylko, że u mnie też to występuje w ekranie taktycznym.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.