Problemy z grafiką w trybie 3D

Brunix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.06.2009, 21:46    Pytanie
Szkoda, że dopiero teraz o tym piszę, ale lepiej późno niż wcale. Pod koniec 2008 roku kupiłem FM 2009. Wszystko byłoby fajnie, gdyby chciał... działać. Już przy instalacji były problemy (ale to raczej efekt mojej nieporadności), ale z nimi sobie poradziłem. Potem, gdy wreszcie włączyłem grę, nie wyświetlały się koszulki 3D w "Informacjach" - dlatego ściągnąłem ten kit panel z Fileplanet. I na koniec - nie działa mi tryb 3D, a w trybie 2D mecz nie chce się włączyć. Myślę, że to ma związek z kartą graficzną, a gram na laptopie z Vistą. Niestety, dzisiaj zainstalowałem FM-a jeszcze raz. Po ściągnięciu wszystkiego, czego potrzeba (bez łatek, bo nie mam tak szybkiego internetu), włączyłem grę i pojawił się kolejny problem - gra zacina się i w konsekwencji zawiesza przy każdej próbie reakcji w grze (np. naciśnięcie zakładki "urlop", "kontynuuj" itp.). Miał ktoś takie problemy, jak sobie z nimi poradzić? Zawsze mogę poczekać na FM 2010, a na razie gram w 2008.

PS. Który FM RTE 2009 (albo inny edytor) jest pod pełną wersję "czystego" FM 2009? Chodzi mi o te, które są w Fileplanet - żeby łatwiej było ściągnąć ;)

PS2. Nie wiem, co będzie dalej, ale po raz pierwszy gra zadziałała poprawnie! Oczywiście bez trybu 3D, ale i tak wolę "kuleczki".

Wymyśl bardziej adekwatną nazwę dla tego tematu. - dop. Grzechoo

PS3. Myślę, że teraz temat jest dobry (wtedy ciężko było mi coś wymyśleć). Jaki edytor czasu rzeczywistego do FM 2009 jest przeznaczony pod jego sklepową wersję? Głównie potrzebuję takiego do edycji atrybutów, finansów i informacji o graczach. Z góry dzięki za pomoc.

//Edytowano 4 razy, ostatni raz 19.06.2009, 15:17

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.