Problemy z zawodnikiem

cineczek89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.06.2009, 20:15    Pytanie
mam problem z zatrzymaniem najlepszego obrońcy.Gram evertonem zdobylem uefa ,a moj obronca che opuscic klub bo chce odnosic sukcesy itp.Ale jak go wystawiam na okno transferowe to mówi ze udowodni jeszcze trenerowi na co go stac.Zdejmuje go z okienka. Proponuje mu nowy kontrakt i po paru dniach tak samo.Jak mam go zatrzymać???

Rafciii1989 Partyzant

0
20.06.2009 12:02    #10
Znając życie to zaproponuj obrońcę Manchesterowi City za dobrą sumę to taki klub w FM do którego możesz sprzedać zawodników za dobrą kasę bo oni łatwo się nabierają i założe się, że nawet za 15 mln funtów do nich sprzedasz go....

Falcon Przodownik pracy

0
20.06.2009 12:11    #11
Ja jak gram słabszym klubem to jeśli widzę zainteresowanie moim zawodnikiem to podbijam cenę wyjściową np na 10-12 baniek. Klub składa ofertę to jeszcze próbuje wynegocjować kwotę kilka mln większą. A co do obrońców to jest dużo doskonałych którzy na pewno przejdą do Evertonu np. Ignashevich( nie wiem czy dobrze napisałem ale z CSKA),Tamas,Felipe,Zapata spróbuj Fazio wyciągnąć z Sevilli, Vidal
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

szfedo Przodownik pracy

0
20.06.2009 14:14    #12
Fazio niekoniecznie.. w FM 08 to nawet był zainteresowany przejściem do Lorient, a tu to chyba tylko do wyższej półki niestety. Aczkolwiek tak jak mówiłem shortlista i problem z głowy ;)

Henry14 Partyzant

0
21.06.2009 00:22    #13
Zaoata jest bardzo kiepski koncentracja 12 z czymś takim do ludzi to ja dziękuje nie wiem jak opanowanie itp.
Polecam Leandro Gioda 1 sezon 700 tyś euro a potem bardzo ładnie sie rozwinie...
Chyzhov tez w miare tani i nawet se daje rade..
A jak chcesz coś naprawde dobrego za grubą kase to Breno,Fazio,Sakho i od kita ich tam ;d Sakho to nawet wyciągniesz ale może nie być tani i jest troszke wolny :/ ale reszta atrybutów super on jest bardzo silny co rekompensuje szybckość bo przy pojedynku 1 na 1 po prostu przepchnie napadziora ;p gorzej jak pojdzie długa piłka....

szfedo Przodownik pracy

0
21.06.2009 03:25    #14
jest dobry :P co do koncentracji to na początku może i 12, ale Krystek jest młody więc po kilku sezonach wskoczy na min 14. A zresztą podajesz zły przykład :P jeśli Zapi dla Ciebie jest słaby bo ma niską koncentrację to nie powinieneś polecać Giody który ma ją rozwiniętą o punkt więcej ;)

cineczek89 Partyzant

0
21.06.2009 12:35    #15
teraz mam problem z 2 zawodnikami ważnymi dla moje zespołu,są oni kręgosłupem zespołu.Też chcą przejść do lepszego zespołu.Ale ja gram evertone gram w lidze mistrzów zdobyłem uefa i jeszcze jeden jakiś puchar nie pamiętam już.Najlepsze kluby ich chcą a oni ich,ale bez tych zawodników to klapa będzie.zawsze są kłopoty z utalentowanymi zawodnikami w średnich klubach jak nie mniejszych.
Proszę o pomoc:
Mam prośbę wysłał by mi ktoś swoje pliki z piłkami juz podmienionymi ,na maila??
mój mail to
cineczek89małpagmail.com

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution