Sztuczki zwiazane z niechetnym transferem!!

Gumisson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.06.2009, 10:42    Pytanie
Witam:) szukalem wczoraj całą noc ale nic nie znalazlem , a mianowicie mam taka sytuacje w grze iz jestem w 3 sezonie gry gram milanem mam mocna pake:) I chce kupic messiego bo okazuje sie ze ma klauzule 39.5Mln Euro i jak skladam oferte daje max jak moge kontrakt,ale za kazdym razem pisze ze nie chce sie rozstawac z guardiolą wiec pytam czy da sie cos zrobic zeby go namowic albo cos takiego?:>
W razie czego prosze pisac na GG 5807613

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.06.2009, 10:48

kowalinho Młody aktywista

0
20.06.2009 11:04    #10
[quote=Gumisson]ale czy moge to zrobic w trakcie save'a?[/quote]

Tak FMRTE jest to edytor czasu rzeczywistego, czyli w każdej chwili gdy grasz ! :)

Rafciii1989 Partyzant

0
20.06.2009 11:58    #11
Heh a po co do takich sztuczek iść? Mistrzu widocznie Messi dobrze czuje się w Barcelonie i nie chce przechodzić do Milanu. Graj fair nie chce to nie, kup kogoś innego, ja nie toleruje takich ułatwień gry. Dla niego Barcelona to super klub więc dlatego nie chce odejść i tak to już jest. Czasami kasa nie działa i tp więc nie chce przejść to sobie odpuść, spróbuj za rok lub poczekaj jak Barcelona spisze się kiedyś słabo i nie wygra sezonu i zwolnią Pepe Guardiole w tedy może się zgodzi a tak to bez niego graj to nie tragedia nie mając Messiego w składzie.....

Gumisson Partyzant

0
20.06.2009 12:10    #12
rafci ale ja wlasnie pytam czy da sie cos zrobic zeby go przekonac bo mam okazcje za 40 mln kupic:)

Rafciii1989 Partyzant

0
20.06.2009 12:25    #13
Gumisson widocznie nie, choć czasami działa jeden myk.. Spróbuj zrobić sparing z Barceloną. Wystaw najsilniejszy skład i daj inwidualne krycie Messi przed 2 twoich zawodników. Czasami pokonanie Barcelony w sparingu i odciencie Messiego od podań może wywołać u niego zachwyt jaki ty masz dobry team i może zmienić zdanie. Czasami też działa taki myk, że prowadząc Kadrę możesz powiedzieć Messiemu, że zostanie powołany jak zmieni klub na inny, to też może zadziałać. Lub zobacz jakiego ma piłkarza w ulubionych i w tedy może się zgodzi bo będziesz miał w teamie jego przyjaciela...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.