Jak zatrudnić menadżera młodzieżówki

niemamocnych Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.06.2009, 13:46    Pytanie
O to mój problem. Mam drugi sezon i gram Wisłą, niedawno objołem reprezentacje Polski. Od razu zwolniłem menadżerów młodzieżówki, gdyż nie mieli oni żadnych osiągnięć. Samemu chcę się zająć główną drużyną i U-21 a do U-19 chcę zatrudnić menadżera. I tu problem... nie mogę nikogo zatrudnić. Jak to zrobić bo jest to dla mnie ważna sprawa. Z góry dzięki za pomoc :-)

devil11 Przodownik pracy

0
08.07.2009 22:56    #10
[quote3=Baphometh][quote2=devil11][quote=Arek96]Podobno na sie zastanowic :)[/quote]

No właśnie...[/quote2]

To literówka, nie błąd ortograficzny...[/quote3]

No ale jeśli ktoś poucza na temat poprawności pisowni, to chyba powinien być pod tym względem nienaganny ;p

Peledona Młody aktywista

0
08.07.2009 22:58    #11
Poszukaj trenerów z niższą reputacją, najlepiej skorzystaj z filtrów żeby odpowiednio dobrać i atrybuty i reputację.

[quote=Robi2009]Wiem, że to nie temat na Sulfer...[/quote]
Mimo to, nie potrafiłeś się powstrzymać i napisać tego autorowi w donosie.

[quote=Arek96]To znaczy ze masz pisac jak przedszkolak?
Napisalem juz do Grzela W sprawie nowego punktu w regulaminie nt. okropnych błędów. Podobno na sie zastanowic :)[/quote]
''Sufler Ranger'' pam pam pam pa ram pam.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.07.2009 o godz. 17:32

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.