problem obrońców

about Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.07.2009, 10:13    Pytanie
mam problem ze srodkowymi obroncami.
W kazdym klubie mam tak samo pilkarze - kompany , pique , rzezniczak .
kompany grał ladnie piekne az tu spadek atrybutow fizycznych i caly sie posypal gra tragiczne to samo pique kuba mial inny problem gdyz on mial kontuzje i nigdy nie powrocil juz do dawnej formy
Pytanie brzmi jak mozna zaradzic aby zawodnicy wiekowi zaznaczam 34+ grali w miare dobrze doswiadczenie maja jedynie szybkosc nie ta co kiedys ? zmienic trening jakos ? w innych zespolach zawodnicy normalnie graja majac na karku nawet 40 lat

Taher Młody aktywista

0
15.07.2009 08:53    #10
Problem ze starzeniem graczy poprawili trochę w 2009 bo atrybuty spadają wolniej niż w 2008.Jednak gdyby dzisiaj był rok 2001 i grał bym w football manager 2009 tylko oczywiscie z innym numerkiem i "starsza baza" to Maldini przy 40 atrybuty fizyczne by miał od 1 do 4(pomijając naturalna sprawność).Mogli by zrobić ze jak zawodnik ma większą naturalna sprawność to wolniej będą mu spadać atrybuty albo dać jakiś ukryty atrybut który by za to odpowiadał.W końcu za częstotliwość kontuzji jest

about Partyzant

0
15.07.2009 09:26    #11
[quote3=szfedo][quote2=about][quote=MagnificoManager]Jeżeli gracz ma 32 lata i jest wart sporo pieniędzy, tj. ponad 1mln Euro to radzę go sprzedać. Nie przyda Ci sie w składzie, a milion na ulicy nie leży. W zamian kupisz niezłego talenciaka.[/quote]
manu mam budzet 200 milionow w legi 50 wiec taki milion to ja moge wydac sobie na " fajki " [/quote2]

Mając tyle siana masz problem ze skleceniem obrony? o_O[/quote3]

ja tu nie jestem perez ze laduje miliony w bagno i pozniej bede mial po 3-4 zawodnikow na jedna pozycje mam 2 mlodych i dwoch starych jeden gra dobrze drugi od tego sezonu gorzej wiec nie ma miejsca dla nastepnego
w legii sie nie da nawet przy takim budzecie gdyz kupie tylko polskich graczy albo jakis wiesniakow z ukrainy rumunii itp nikogo lepszego sie nie da wiadomo polska liga + sa to zawodnicy 30+ wiekowo

FPerez Partyzant

0
03.08.2009 21:50    #12
Mając taką kase nie powinieneś mieć najmniejszych problemów ze zrobieniem dobrej obrony. Starszym piłkarzom zrób indywidualny trening (lżejszy) to atrybuty nie będą tak leciały w dół. W oknie transferowym proponuję kupić piłkarzy w wieku 24 lata, nie ma się co starać bo 34 latek nie będzie grał lepiej od dobrego 24 latka,a i atrybuty mu już nie urosną. Puki co jak masz tych 34 latków to dotrwaj do końca sezonu cofając linię obrony, żeby luka między obroną, a bramkarzem nie była zbyt duża.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.