Problem z polską

norbi 77 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.07.2009, 12:18    Pytanie
Chcę uaktualnic transfery i troszke poprawic staty piłkarzy w FM 09. Ale mam problem.Chcę grać w Polską lige Legią. Rogerowi ustawiłem CA 140 i PA 142, Chinyamie 142/144, a mimo to oni nadal chcą odchodzić do drużyn z Arabii czy do drużyn pokoroju Sparty Praga lub Partizana.
Co zrobić aby temu zaradzić, jeśli zwiekszę reputacje Legii to także staje sie uciążliwe, bo chcą do niej przechodzić piłkarze typu:Sionko, Wasilewski czy Wichniarek.
Proszę napiszcie co zrobić aby oni nie odchodzili do krajów egzotycznych ani nie chcieli mi przejść za dobrzy piłkarze.

Założyłem ten temat bo nie widzialem podobnego - więc proszę o nie ukaranie mnie.

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 16.07.2009, 12:30

MagnificoManager Żołnierz frontu ideologicznego

0
16.07.2009 12:36    #1
Sparta Praga nie jest krajem egzotycznym ;). Nie używam edytorów, ale jeżeli ustawisz im Legie jako ulubiony klub to powinni zostać.

DeminElex Młody aktywista

0
16.07.2009 13:17    #2
Ustaw w edytorze Polskę jak kraj rozwinięty, a nie rozwijający się i wtedy powinnio być git.

Użytkownik uznał post za pomocny

norbi 77 Partyzant

0
16.07.2009 13:20    #3
[quote=DeminElex]Ustaw w edytorze Polskę jak kraj rozwinięty, a nie rozwijający się i wtedy powinnio być git.[/quote]

jak to zrobić?

Szobinho Młody aktywista

0
16.07.2009 14:11    #4
wybierasz polskę w edytorze i gdzieś będzie ustawienie, które polska ma - developing, musisz zmienić na developed ;)
'Por Que?No Entiendo Por Que'

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
16.07.2009 23:44    #5
Od razu Ci mowie, ze jest to trudne do osiagniecia. Ja osobiscie walczylem z tym przez tydzien i rozne byly skutki. Rzeczywiscie popadasz tu ze skrajnosci w skrajnosc, raz odchodza najlepsi z polskiej ligi do jakis Czech, Bułgarii itp., a raz jak zniwelujesz problem wczesniejszy to do druzyny mozesz kupic I.Jelenia czy M.Wasilewskiego. Potem juz mi sie nie chcialo, poniewaz troche juz mnie to meczylo, ale jak sobie z tym poradzisz to jestes wielki:P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution