Sprzedany zawodnik nadal gra w moich rezerwach!

wodzyn Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
17.07.2009, 10:13    Pytanie
Witam wszystkich. Gram w FM07 na patchu 7.0.2 Widzew w ekstraklasie! Sprzedałem Kardasz do Stali Stalowa Wola za 1.000E i teraz zaczyna robić się wesoło, a mianowicie zawodnik ten widnieje w składzie Stali i moich rezerwach w ktorych - UWAGA - regularnie występuje w I składzie :-D Czy ktoś z Was spotkał się już z podobnym bugiem i wie jak rozwiązać ten problem, który w realu nie miałby miejsca. Jak dla mnie bardzo dziwna sytuacja, którą bardziej traktuję jako ciekawostkę niż problem.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

0
17.07.2009 11:05    #1
moze nie jest otwarte okienkie transferowe co??!! dopiero wtedy przejdzie jesli sie otworzy w Polsce....
(L)

batata Przodownik pracy

0
17.07.2009 11:21    #2
[quote=wodzyn]Sprzedałem Kardasz do Stali Stalowa Wola za 1.000E i teraz zaczyna robić się wesoło, a mianowicie zawodnik ten widnieje w składzie Stali i moich rezerwach w ktorych - UWAGA - regularnie występuje w I składzie :-D[/quote]
[quote=realista_9]moze nie jest otwarte okienkie transferowe co??!! dopiero wtedy przejdzie jesli sie otworzy w Polsce.... [/quote]
Czytanie ze zrozumieniem...
Osobiście też się kiedyś spotkałem z takim czymś. Mianowicie niejaki Remigiusz Hudek miał 2 kluby na raz :D Występował w meczach Kmity Zabierzów, ale znajdował się w kadrze jakiegoś klubu, który w żadnej lidze nie gra. Strasznie mnie to zdziwiło, bo w Historii widniała tylko Kmita, tylko że ani w pierwszej drużynie, ani w rezerwach go nie było...

Dzwoniu Młody aktywista

0
17.07.2009 11:24    #3
Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że za transfery drużyny rezerw odpowiada osoba prowadząca ją (czyli Twój asystent chyba). Ale czy on gra tam gdzie go sprzedałeś, czy tylko u Ciebie w rezerwach?

wodzyn Partyzant

0
18.07.2009 23:23    #4
Kardasz został sprzedany 28.08.06, czyli przed zamknięciem okienka transferowego. Był wówczas piłkarzem Widzewa II (rezerwy). Obecnie w Stali St. W. ma rozegranych 5 spotkań i jest mentorem jakiegoś ich juniora, co nie zmienia faktu, że nadal widnieje w moich rezerwach i na dodatek, gdy nadarza się ku temu okazja w nich występuje! Dodam, że mój asystent poza prowadzeniem rezerw i U - 18 nie zajmuje się niczym :-) Dodam, że gdy wchodzę na profil Kardasza, pojawią się standardowe opcje, jak przy każdym innym zawodniku grającym w innym klubie. To tak po krótce, gwoli ścisłości.
Ciekawe, czy to kiedyś się zmieni, np. po sezonie, czy do końca gry ten zawodnik będzie widniał u mnie w rezerwach.

szfedo Przodownik pracy

0
18.07.2009 23:27    #5
To sprzedaj jeszcze raz :P zarobisz podwójnie :D

maciekigood Młody aktywista

0
18.07.2009 23:32    #6
[quote2=wodzyn][quote=szfedo] To sprzedaj jeszcze raz :P zarobisz podwójnie :D[/quote]
Dodam, że gdy wchodzę na profil Kardasza, pojawią się standardowe opcje, jak przy każdym innym zawodniku grającym w innym klubie. To tak po krótce, gwoli ścisłości.
[/quote2]

W jaki sposób? Przecież wyświetla go jako zawodnika innej drużyny. Moim zdaniem bug.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 18.07.2009 o godz. 23:33

szfedo Przodownik pracy

0
19.07.2009 12:58    #7
Dobra źle przeczytałem :P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.