Witam ! Mam problem związany z patchem 9.3.0, a mianowicie pobrałem tego patcha TYLKO dla uaktualnienia Seju dodającego 2 ligę polską (dawną 3). Oczywiście jak zwykle zawiodłem się na tym patchu bo jest on chyba zbugowany do potęgi, a mianowicie grając ustawieniem 4+1+3+2 wygrałem swój pierwszy mecz 1:0, ale tylko dzięki rzutowi rożnemu. Późniejsze spotkania przegrywałem dość wysoko, ale najbardziej denerwuje mnie liczba strzałów przeciwnika względem moich np w meczu z Turkiem mój zespół oddał 3 strzały przez cały mecz, a Turek 25 !! Warto dodać, że grałem u siebie i taktyką ofensywną... Postanowiłem zrobić mały test i pobrać gotową taktykę z dobrymi recenzjami pod patcha 9.3.0 z centrum fm. Taktyka ta miała charakteryzować się opanowaniem w środku pola i kreowaniem wielu ofensywnych składnych akcji (czyli coś dla mnie). Ustawiłem więc taką taktykę i wybrałem opcję urlopu dając asystentowi dowolność w wyborze składu, ale stosowanie owej taktyki. I co ? Taktyka ofensywna nic nie dała statystyka strzałów 5 do 21 u siebie... Moje pytanie brzmi, co zrobić żeby ten cholerny patch 9.3.0 był realistyczny i nie dochodziło w każdym meczu do obrony Częstochowy w wypadku mojej drużyny. W patchu 9.2.0 grając taktyką 4-4-2 lub 4-1-3-2 mecze były bardziej wyrównane, a mój zespół oddawał znacznie większą liczbę strzałów na bramkę rywali... Jeżeli możecie podpowiedzcie, co mogę zrobić w tej sytuacji. Z góry dzięki
Najnowsze posty