Reklamy startowe

rafput Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.07.2009, 22:20    Pytanie
Witam
Szukałem rozwiązania mojego "problemu", ale nie znalazłem. Udało mi się tylko wyszukać, że stosuje się jakiś tam program, ale nie w tym rzecz.

Otóż chciałem zapytać, czy da się usunąć (ręcznie z kodu gry) te pojawiające się reklamy podczas startu FMa. Im częściej go włączam tym bardziej mnie irytują. Wiem, że z niektórych gier da się wykreślić kilka linijek kodu i problem znika.

Będę wdzięczny za pomoc.

PS. I tak w ogóle to muszę się na nowo rozejrzeć po CMRev bo już dawno tutaj nie byłem. A nóż widelec jakaś rewolucja mnie ominęła :D

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.07.2009 22:24    #1
to jest ten program...powinien w zupelnosci wystarczyc...choc nie wiem czy chodzi pod 08
http://www.cmrev(...)009.html
co do kodu to niech sie wypowiedza fachowcy;-)

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 26.07.2009 o godz. 22:33

Kash Przodownik pracy

0
27.07.2009 09:58    #2
Stwórz tam gdzie mas z grę zainstalowaną katalog: datagraphicslogos i umieść tam pusty plik si.png. Reklamy znikną. Uwaga! Ten trik nie działa na domyślnej skórce!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution