Zawodnik zmartwiony brakiem dyscypliny?

.maciekk Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.08.2009, 14:12    Pytanie
Witam. Mam pewien problem - u dwóch moich zawodników pojawił się problem; który zastawiam się z czego wyniknął. Obaj zawodnicy mają problem - są zmartwieni brakiem dyscypliny?

Zastanawiam sie co mogło coś takiego spowodować. Może tutaj chodzić o brak dyscypliny taktycznej? W innym wypadku nie rozumiem, w jaki sposób mogło w ogóle coś takiego wyniknąć, gdyż jeśli np. zawodnik otrzymuje czerwoną kartkę, to ja nakładam na niego karę pensji (jeśli to któryś raz z rzędu) bądź udzielam ostrzeżenia.

Miał ktoś podobny problem?

macias173 Młody aktywista

0
02.08.2009 14:28    #1
Jeśli nic nie daje, to sprzedaj tych którym nic nie pasuje. Najprostsze rozwiązanie i chyba najlepsze.

Lub przenieś jednego do rezerw, na kilka tygodni. Nawet jeśli jest ważny - morale zespołu jest ważniejsze. :)
How to Save a Life?

Jadranko Ekspert

Grupa: Ekspert
0
02.08.2009 14:38    #2
[quote=macias173]Lub przenieś jednego do rezerw, na kilka tygodni. Nawet jeśli jest ważny - morale zespołu jest ważniejsze. :)[/quote]

Albo wypożycz do klubu partnerskiego(jeżeli taki posiadasz).

Szemek Ekspert

0
02.08.2009 14:59    #3
Jesteś dla nich zbyt pobłażliwy. Ja zawsze daję karę pensji za czerwoną kartkę - nawet jeżeli wiem, że będzie pyskował, bo kartka była za dwie żółte. W rozmowach motywacyjnych, przed, w trakcie i po meczu nie szczędzę ostrych słów jeżeli coś mi się nie podoba. Nigdy nie miałem takiego kłopotu. Jak coś to płakali, że jestem za ostry.
"To tylko Internet k*rwa."

zolw_ik Partyzant

0
03.08.2009 00:24    #4
Miałem ten problem. Kilku graczy chciało odejść, ale na siłę ich trzymałem i psuło to atmosferę. Wystarczyło ich sprzedać by po połowie sezonu zniknęły problemy z brakiem harmonii.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution