Tworzenie facepacków

przemkoo Ekspert

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.09.2009, 19:12    Pytanie
Czytałem różne teksty o tworzeniu facepacków. Zrobiłem wszystko dobrze, ale mam inny kłopot. Kiedy zapisałem plik, chciałem zrobić plik config. Utworzyłem go, ale co dalej? Na screenie pokazałem, że zamiast zdjęcia zawodnika pojawia się coś w stylu aplikacji Gimp. Oto moje pytanie, co mam zrobić, aby pojawiło się zdjęcie piłkarza i było gotowe do dodania do gry? Bardzo proszę o pomoc, gdyż naprawdę tego nie rozumiem.

Grzelo Partyzant

0
21.09.2009 19:21    #1
legia.com | kgrzelak.salon24.pl

qstosh Przodownik pracy

0
21.09.2009 19:24    #2
Jeśli już masz pliki face (w formacie .png) to teraz musisz stworzyć plik "config.xml" (jeśli nie potrafisz go stworzyć to skopiuj któryś z już istniejących w katalogu graphics/players) i w tym pliku powinno być wpisane COŚ TAKIEGO
Przy czym w miejsce "XXX1" wpisujesz nazwę pliku z face piłkarza a w miejsce "YYY1" wpisujesz jego ID. NAJPROŚCIEJ jeśli NAZWA pliku piłkarza jest taka sama jak jego ID w grze.

Gdy już masz face packi, stworzysz do nich ten pliczek config.xml to wrzucasz to wszystko do jednego katalogu (nazwa dowolna) po czym tenże katalog wrzucasz do: ...graphicspisturesplayers*

* tu np: angliapremiershipArsenal (jeśli masz np face graczy z Arsenalu) itd.

Rozumiesz??

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 21.09.2009 o godz. 19:36

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.