Problemy z gra, Too Many Virtual Scored

M3_PL Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.10.2009, 17:32    Pytanie
Ej mam problem po uruchomieniu FM 08 po 30 sekundach wyskakuje mi Too Many Virtual Scored , i mi sie gra wylącza wie ktos jak to naprawić? ;p
z góry dzieki bo ma 2 sezon i mi żal go kasowac. Tak nagle mi sie pojawily szaraki i chyba onie chodzi tylko jak mam im zaoferowac kontrakt i do rezerw skoro mi sie gra wylącza, jak klikam na Zaoferuj Komtrakt. Jeżeli ktos zna odpowiedz to prosze mi pomoc. Jak co to robilem reinstall ale nic nie pomogło. Prosze o pomoc ;D

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.10.2009, 18:54

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.10.2009 19:33    #10
Bardzo proszę, żeby nie bawić się w moderatorów, to raz.
Dwa - nawet, jeśli ktoś popełnia błędy, to wytykanie ich nie jest odpowiadaniem na pytania, a wypowiedź taka jest naruszeniem regulaminu.
"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution