Pytanie o LM

Mexon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.10.2009, 14:15    Pytanie
Gram Wolfsburgiem, mecze w Bundeslidze rozgrywam normalnie ale nie ma mnie w LM :( Gdy losują LM to jestem rozlosowywany lecz w grupie nie ma już mojego zespołu. grupie miałem grać z Liverpoolem, Realem i Fenerbahce. A w pierwszej kolejce LM grają WIT Georgia z Mogrenem i Pjunik z Glentoranem. Czy ktoś wie co jest grane?

#@piterek@# Młody aktywista

0
27.10.2009 14:34    #1
zaczęło się ?? :D:D:D

edit: Wolfsburg w tym roku zadebiutował w LM, więc wniosek się sam nasuwa

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.10.2009 o godz. 14:54

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
27.10.2009 14:46    #2
możliwe:) chociaż może w którymś z wcześniejszych FM jest jakiś bug. w wersje 07, 08, 09 grałem dopiero po wydaniu wszystkich łatek.

ale jeśli myślimy o tym samym, to SI wpadło na genialny pomysł;)

[quote=]
edit: Wolfsburg w tym roku zadebiutował w LM, więc wniosek się sam nasuwa[/quote]

więc chyba się jednak zaczęło:/ chociaż zostawiam 10% dla "bugowej" opcji

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.10.2009 o godz. 15:09

You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Ichimaru Partyzant

0
27.10.2009 18:01    #3
hahuhahahah niezłe ;p;p lubie takie zyczy w fM tak ja powiedział kolega ... 10% na buga ;p reszta niedopracowanie SI !! :):) masz pecha radze ci nie graj zacznij jak bedzie juz premiera jak bedziesz mial juz cala gre
;p;p;p
CFC <3

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
27.10.2009 18:50    #4
[quote=Ichimaru]hahuhahahah niezłe ;p;p lubie takie zyczy w fM tak ja powiedział kolega ... 10% na buga ;p reszta niedopracowanie SI !! :):) masz pecha radze ci nie graj zacznij jak bedzie juz premiera jak bedziesz mial juz cala gre
;p;p;p[/quote]

tylko żeby nie było - 10% na buga w FMie od 07 do 09:) o jak prorocze były słowa Mejta sprzed bodajże 2 dni:)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.