Chętni do gry w Ekstraklasie, a realizm.

Szemek Ekspert

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.11.2009, 01:39    Pytanie
Co sądzicie o tym, że w Legii mógłby grać Camel Meriem (29- letni trzykrotny reprezentant Francji, były piłkarz Monaco, Marsylii i Bordeaux) albo Ebi Smolarek?

Po tym jak asystent wyeliminował nierealistyczne cele transferowe, mogę podobno pokusić się o zatrudnienie Garetha Bale'a, Victora Anichebe, Rafaela Sobisa czy Brada Jonesa. Legia jest aż tak poważana na świecie czy może nasza liga stała się tak atrakcyjna?

PS. Grzegorz Szamotulski zgodził się na rolę rezerwowego u mnie, ale to nie jest nic nadzwyczajnego.

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.11.2009, 01:40

"To tylko Internet k*rwa."

Mlody_Trener Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.11.2009 16:31    #20
W 09 polska liga ma reputację 11, więc nie zmieniła się. Być może sama reputacja klubów uległa zwiększeniu choć to dziwne, bo u mnie jak zmieniałem reputacje na 13 (!) to nie mogłem sprowadzić takich zawodników ...

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.11.2009 16:31    #21
[quote2=szemek7]Wracając do meritum, jak jest z tą reputacją?
[/quote2]

Podbijam bo z punktu widzenia polskiego menagera ma to duze znaczenie a poki co nie bylo oficjalnego komunikatu na ten temat /chyba ze przegapilem gdzies jakas wypowiedz...ale wszystkich manifestow ani tematow nie czytam/. Co do Smolarka to gdyby gral w Legii to bylby gwiazda ligi. A czy by chcial?? z tego co kilka tygodni temu mowil jego ojciec to gdyby Ebi nie budzil wowczas zainteresowania HSV i Herthy to na np sezonowy kontrakt bylaby szansa. W Wisle byly rozmowy z Kluivertem czy tez ze wspomnianymi wczesniej Tristanem i Kanu...tak ze jest szana ze gdyby znalazly sie fundusze to by i V.D. Meyde u nas zagral.

LOLECZeX Młody aktywista

0
05.11.2009 16:52    #22
W 09 jest przecież tak samo, też sprowadziłem do Legii Meriem'a, jeszcze był Omar Bravo, Rigters i kilku innych niezłych piłkarzy.

Margo Młody aktywista

0
05.11.2009 16:56    #23
Ciebie dziwi, że wymienieni przedtem gracze przechodzą do Legii. Van der Meyde, Yakubu, Greene i Mathijsen bez problemów przeszli mi do 3 ligowego niemieckiego Dynamo Drezno! Mogłem wyciągnąć paru grajków z Eredivisie, ale nie starczyło pieniędz, czyli to jest raczej jakiś błąd, bo 3.Bundesliga wysokiej reputacji raczej nie ma.

Mar1992 Przodownik pracy

0
05.11.2009 16:58    #24
Aarrrgh!!! W FM 2009 wszyscy narzekali, że polska liga taka słaba, że nikt nie chce przyjść. Teraz gdy troszkę lepsi zawodnicy wyrażają chęć gry w Ekstraklasie to wielki problem!!! Ludzie to jest gra, a nie rzeczywistość!!!

P.S. Lech P-ń ma reputację 6000, a miał 5500 (chyba).

dupenszoken Partyzant

0
05.11.2009 16:59    #25
Hmmm Weź sobie np. Znicz Pruszków a weź Sobie Legie to jest dobre rozkminienie reputacji chociaż powiem szczerze ździwiłem się gdy sie Sol Campbel w Wiśle , na początku dziennym jest to że średniacy podrzędnych reprezentacji np. Kenia itp. z chęcią znajdują zatrudnienie w klubach typu Śląsk , Jagiellonia .
Coś mi się zdaje że po woli zaczynają na świecie doceniać nasz kraj :P

Szemek Ekspert

0
05.11.2009 17:25    #26
Panowie powyżej - to o czym napisaliście to raczej nie są odpowiedzi na zadane pytanie, tak więc byłoby gdybyście nie zaśmiecali tematu...

[quote2=szemek7]Ktoś wie czy reputacja ligi jest stała czy może się zwiększyć?[/quote2]

[quote3=lajner][quote2=szemek7]Wracając do meritum, jak jest z tą reputacją?
[/quote2]

Podbijam bo z punktu widzenia polskiego menagera ma to duze znaczenie a poki co nie bylo oficjalnego komunikatu na ten temat /chyba ze przegapilem gdzies jakas wypowiedz...[/quote3]

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.11.2009 o godz. 17:26

"To tylko Internet k*rwa."

dupenszoken Partyzant

0
05.11.2009 17:52    #27
A
Zauważyłem że asystenci często podają błędne zainteresowania , grając Widzewem w 1. sezonie pokazuje mi że do realnych trnsferów należą np. Fiudzikiewicz , Rengifo a gdy wyłoże kase na nich to żaden nie jest chętny więc pomyłki asystentów są na początku dziennym

Njorda Partyzant

0
05.11.2009 18:33    #28
Mi to tam odpowiada, Gram Jaga i sciagnołem. Martina Hada ze Słowacji oraz Sabuje czy jakos tak, reprezentat Ugandy. Ogolnie fajna sprawa. Sądze że SI troche pogmerało przy punktacji reputacji lig.

fcprzemek10 Partyzant

0
05.11.2009 20:53    #29
Co do reputacji, to trudno mi powiedzieć. Lecz wiem jedno to, że ci zawodnicy znaleźlisię na liście to żaden przypadek! Do mojego Lecha A.Yakubu przyszedł bez żadnych problemów [4 lata kontrakt 2,600 Euro tyg.]. Ale nie odbiegając od tematu ... dlaczego zakładamy, iż ''taki'' zawodnik w rzeczywistości nie chcialby grać w polskiej lidze?
A może załóżmy, iż to polscy scouci i ,managerzy nie są zbyt dobrzy by ich sprowadzać!!!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution