polecenia indywidualne problem

reggie-31 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.11.2009, 00:32    Pytanie
mam problem ustawiam instrukcje dla poszczególnych graczy drużyny przeciwnej i w fm 09 jak ich zawodnik zmieniał pozycje polecenia pozostawały a w fm 10 juz nie ciągle wraiują mi - co robić ?? gram na łatce więc to nie to nie brak łatki

loswroblitos Młody aktywista

0
18.11.2009 08:54    #1
Ja tego nie zauważyłem. Sprawdzę ale zmianę poleceń ustawiam tylko gdy wchodzi nowy zawodnik. Jeśli tak masz to najlepszym rozwiązaniem będzie podświetlenie formacji przeciwnika podczas meczu w trybie kamery tam wszystko będzie widać kto się z kim zmienia pozycją. I tak na marginesie olewajcie polecenia asystenta bo w przerwie zawsze patafian coś chce zmieniać. Ja daje pressing, słabszą nogę i krycie napastnikom, bocznym pomocnikom, agresywny odbiór i słabszą nogę a środkowym press i słabszą nogę zazwyczaj działa. Dzięki temu mam mało fauli z środkowych sektorów z bocznych mogą być bo mam wysokich obrońców to większość głów wygrywają. Zauważyłem że jak coś pominę to i tak asystent zwróci mi na to uwagę więc lepiej od razu wszysto ustawić. Pozdro.

reggie-31 Partyzant

0
22.11.2009 14:45    #2
Zawsze ustawiam sam polecenie na asystenta nie liczę. Nowego zaraz po wejsciu obdzielam. Niestety po 10 minutach sprawdzam i o dziwo nastąpiły zmiany - zazwyczaj odpuszczają kluczowego zawodnika i tracę bramkę. Co ciekawe zdarza sie ze zawodnicy objęci poleceniami mają na ekaranie gwiazdki a po ich wewnętzrnych roszadach gwiazdka zostaje a polecenia znikają całkowicie. Nie wiem co mogę z tym zrobić - wkurzyłem sie tak bardzo ze wróćiłem do FM 09 :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.