Hej ! Mam znowu małe pytanko, po sezonie gry w lidze szkockiej dostałem propozycję objęcia zespołu Dundee FC (by oczywiście awansować do SPL) i tu spotkała mnie mała niespodzianka, otóż 1/3 zawodników a w szczególnosci drużyny młodziezowej ma wzrost poniżej 170 cm, i o zgrozo wszyscy stoperzy. Wielu z nich jak napastnik Kevin Milne 166 cm, stoper Kyle Benedictus 163 cm (chociaz sprawdzilem w necie i ma faktycznie 180 cm), podobno uzdolniony obrońca Sandy Nairn 166 cm, ale również podstawowi gracze Deasley 166 cm, Paul McHale 161 cm (sprawdziłem ma 175 cm), są to zawodnicy stanowiący w pewnym stopniu o sile druzyny, sprawdziłem w edytorze i oni faktycznie mają w bazie danych taki wzrost, domyślam się, że to jest zwykły błąd, który łatwo jest to zmienic, tylko nie mam ich danych (wzrost). Co ciekawe zauważyłem coś takiego tylko w drużynie Dundee, jesli ktoś dysponuje takimi danymi prosze o pomoc, oczywiście można wszystkim podnieść wzrost ale co będzie jak ktoś jest bardzo niski a zrobie z niego np. Rasiaka
Najnowsze posty